NUMBER ONE, restaurantul din Petrila în care te simți ca acasă

Home Economie NUMBER ONE, restaurantul din Petrila în care te simți ca acasă
NUMBER ONE, restaurantul din Petrila în care te simți ca acasă

Situat pe istorica stradă a Minei din orașul Petrila, la parterul blocului 33, Restaurantul NUMBER ONE îți atrage imediat atenția, de cum ai intrat în orașul acesta care ”nu se compară nu niciun altul, de niciunde și de nicăieri”, așa cum îl descrie marele scriitor I.D. Sîrbu. Pentru că și el, localul înființat aici de familia Sîmzian, este unul greu de comparat cu altele, cel puțin din acest colț de lume.

”Atunci când am înființat acest restaurant, împreună cu familia mea, ne-am dorit ca oamenii care ne calcă pragul să se simtă ca acasă, bucurându-se de un loc intim, elegant, de bună primire din partea personalului și, mai ales, de produse culinare, așa cum spune, ca la mama acasă”, spune Georg Sîmzian, proprietarul Restaurantului NUMBER ONE.

Restaurantul NUMBER ONE și-a câștigat, între timp, un loc pe măsura numelui său, nu doar în orașul Petrila, ci în întreaga Vale a Jiului, pe măsură ce oamenii i-au trecut pragul, au cunoscut gazdele și au descoperit plăcerile culinare din meniul generos pus la dispoziția clienților. Inspirat atât din bucătăria tradițională românească (ciorbă de văcuță, mititei etc) dar având, în același timp, și o seamă de specialități sofisticate, din bucătăria europeană (șnitzel vienez, etc.) precum și produse populare îndeosebi în rândul tinerei generații (pizza, burger etc.), NUMBER ONE este un loc perfect pentru răsfățul unui prânz sau unei cine delicioase.

Experiența culinară pe care o puteți descoperi aici nu este însă singurul punct de atracție. Pentru că aici cafeaua are ceva din gustul și forma de prezentare pe care le regăsești doar în cafenelele ” cu ștaif”, iar băuturile din barul restaurantului poartă și ele amprenta calității.

Practic, tot ceea ce gazdele vă pun pe masă în acest restaurant, stă sub semnul calității și respectului pentru clientul care vine aici. Iar pentru toate aceste servicii care sunt în măsură să te facă să te simți, tu însuți, NUMBER ONE, prețul este unul absolut corect.

Acestea sunt doar câteva din calitățile unuia dintre cele mai respectate restaurante din Valea Jiului, evidențiate chiar de către cei care deja au trecut pragul acestuia și confirmate de experiența personală pe care am avut-o cu ocazia documentării acestui articol. De aceea, NUMBER ONE este un, cu adevărat și incontestabil,, un restaurant ”number one” pe care vă invităm să-l vizitați atunci când treceți prin Petrila. Așa cum e bine de știut și faptul că produsele din meniu pot ajunge chiar acasă la dumneavoastră, serviciul de livrări fiind unul mereu la dispoziție, la numărul de telefon: 0722-514.730.

https://www.youtube.com/watch?v=hcohjy1JmmQ