Supercom colectează sâmbătă, 11 februarie, deșeuri de mari dimensiuni la Petroșani și Baru

Home Anunțuri Supercom colectează sâmbătă, 11 februarie, deșeuri de mari dimensiuni la Petroșani și Baru
Supercom colectează sâmbătă, 11 februarie, deșeuri de mari dimensiuni la Petroșani și Baru

Prima campanie specială de colectare a deșeurilor speciale constând în obiecte de mari dimensiuni, mobilier și aparate de uz casnic și sanitare va fi derulată de compania Supercom în data de 11 februarie 2023, pe raza localităților Petroșani și Baru.

Locuitorii sau companiile din aceste localități vor putea depune mobilă veche, saltyele, oglinzi, aparatură casnică veche etc. la punctele de colectare, încă din seara zilei de vineri precum și în dimineața zilei de sâmbătă urmând ca mașinile speciale de la „Supercom”să le colecteze în intervalul orar cuprins între orele 10,00-14,00. Reprezentanții firmei de salubritate transmit rugămintea ca depunerea deșeurilor speciale de mari dimensiuni la punctele de colectrare să se facă în așa fel încât să nu încurce circulația, dacă locul se află în apropiere de o stradă sau de un trotuar și dacă pe cât posibil să fie lăsat un spațiu de trecere spre containererele de depunere a gunoiului menajer.

Colectarea deșeurilor voluminoase se face doar în cadrul campaniilor speciale având această destinație, în afara acestora fiind interzisă depunerea acestor categorii de deșeuri la punctele de colectare. Campaniile speciale de colectare a deșeurilor vboluminoase sunt efectuate în județul Huneodara, de operatorul de salubritate autorizat, SC Superciom SA, o dată la trei luni, în fiecare localitate.