Supercom derulează o nouă campanie de colectare a deșeurilor voluminoase, la Vulcan și Aninoasa

Home Anunțuri Supercom derulează o nouă campanie de colectare a deșeurilor voluminoase, la Vulcan și Aninoasa
Supercom derulează o nouă campanie de colectare a deșeurilor voluminoase, la Vulcan și Aninoasa

Locuitorii din municipiul Vulcan și orașul Aninoasa vor putea depune sâmbătă, 25 februarie 2023, în intervalul orar 10,00 – 14,00 deșeuri de mari dimeniuni, din gospodăria proprie, acestea urmând să fie colectate gratuit în cursul aceleiași zile de către angajații companiei de salubritate Supercom, care prestează servicii de acest fel în regiunea 4 Valea Jiului a SMID Huneodara.

Acțiunea de colectare a deșeurilor voluminase are loc la Vulcan și Aninoasa, pentru prima oară în cursul an ului 2023 iar, potrvit companiei de utilitățiu publice astfel de acțiuni au loc, gratuit, doar o dată la 3 luni, în fiecare din localitățile în care aceasta operează.

Astfel, în data de 25 februarie, între orele 10.00 și 14,00. toți cei care dețin deșeuri de mari dimensiuni, respectiv mobilă dezafectată, saltele, aparatură de uz casnic (exclusiv deșeuri constând în aparatură electronică) le poate depozita la oricare din punctele de colectare a deșeurilor din Vulcan și Aninoasa, în așa fel încât să nu încurce însă activitățile de depozitare a deșeurilor mejare la containerele de colectare selectivă.

Supercom menționează că, în afara campaniilor speciale de colectare a acestor categorii speciale de deșeuri, depunerea deșeurilor de dimenisuni mari la punctele gospodărești de pe domeniul public al localităților, este strict interzisă.