Fii meseriaș! Alege ”Leonida”!

Home Educație Fii meseriaș! Alege ”Leonida”!
Fii meseriaș! Alege ”Leonida”!

Fii meseriaș! Alege ”Leonida”!

Sub acest generic, la Liceul Tehnologic ”Dimitrie Leonida”din Petroșani se vor desfășura în aceste zile o serie de acțiuni de promovare a învățământului profesional și tehnic. Acestea marchează astfel ”Ziua Națională a Meseriașilor” care se sărbătorește în data de 11 martie 2023.

Anul acesta Liceul Tehnologic ”Dimitrie Leonida” din Petroșani vine în întâmpinarea absolvenților de clasa a VIII-a cu o ofertă educațională diversă, atât în ceea ce privește învățământul profesional, cât și cel liceal sau postliceal.

Astfel, în ceea ce privește învățământul profesional dual, Liceul Tehnologic ”Dimitrie Leonida”oferă 15 locuri de pregătire pentru calificarea sudor și 10 locuri pentru calificarea Electronist aparate și echipamente. Elevii care vor urma această formă de învățământ vor primi o bursă lunară de 500 de lei (200 lei bursă profesională, 200 lei oferiți de partenerul economic și 100 de lei de la Primăria Municipiului Petroșani ).

Oferta completă a Liceului Tehnologic ”Dimitrie Leonida” din Petroșani, pentru anul școlar 2023-2024 o regăsiți în pliantele de mai jos: