Rezultate remarcabile pentru sportivii de la secția de sanie a CSȘ Petroșani

Home Stiri la zi Rezultate remarcabile pentru sportivii de la secția de sanie a CSȘ Petroșani
Rezultate remarcabile pentru sportivii de la secția de sanie a CSȘ Petroșani

Secția Sanie a Clubului Sportiv Școlar din Petroșani este una în care, de-a lungul anilor, s-a scris istotie prin rezultatele remarcabile obținute de sportivii pregătiți în Valea Jiului.

Povestea de succes a acestei secții sportive a CSȘ Petroșani continuă, iar în aceste zile a venit vestea că sportivii de aici, antrenați de prof. Alina Rotaru, au obținut rezultate remarcabile la Campionatul Național al României, desfășurat recent la Innsbruck, în Austria. Competiția s-a desfășurat în Innsbruck – Austria, din cauză că în România nu există la ora actuală o pârtie pentru un astfel de nivel competițional, iar federația de resort a ales această variantă.

Chiar și așa, sportivii de la CSȘ Petroșani s-au adaptat foarte bine condițiilor de concurs și au reușit să aducă acasă inclusiv un titlu de campion național la categoria cadeți, prin Andrei Tuhuț (13 ani). Rezultate deosebite au obținut și Ștefan Șchiopu – locul 3 la simplu, Ștefan Gherman – vicecampion național și Toni Alexa – locul 3, ambii la simplu, categoria juniori II A (16 – 17 ani), Kevin Alexa – Andrei Marian, locul 2 la dublu, Andreea Iordache – Ioana Tuhuț (13 – 15 ani) la fete și Ștefan Gherman – Toni Alexa, locul 3 la dublu seniori.

Lotul de sanie al CSȘ Petroșani a fost primit, zilele acestea de către primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi, care a ținut să-i felicite personal pentru rezultatele obținute. ”Îi felicit pentru rezultatele obținute la Campionatul Național, în cadrul căruia s-au confruntat cu sportivi de la 12 cluburi din țară, și, de asemenea, adresez sincere felicitări prof. Alina Rotaru, antrenor la Clubul Sportiv Școlar Petroșani, precum și părinților acestor copii minunați care îi susțin și îi încurajează în activitatea sportivă și competițională. Le mulțumesc pentru întâlnirea de astăzi, în care mi-au vorbit despre rezultatele obținute și despre competiția în sine și îi asigur de întreaga mea susținere. Sunt copii și tineri cu care ne mândrim, care fac cinste municipiului Petroșani și nu numai, iar administrația publică locală va fi întotdeauna un partener de încredere al performerilor la învățătură sau în activitățile culturale și sportive”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.