De Paște, Shopping City Deva le oferă clienților super premii în SPOT

Home Economie De Paște, Shopping City Deva le oferă clienților super premii în SPOT
De Paște, Shopping City Deva le oferă clienților super premii în SPOT

Shopping City Deva dă startul campaniei de Paște „Clipe mai dulci împreună” și își așteaptă clienții cu surprize în aplicația SPOT.

Pentru super opțiuni de styling primăvara aceasta, magazinele din Shopping City Deva te așteaptă cu cele mai hot tendințe. Nu lipsesc rochiile și fustele lungi, jachetele din piele și pantalonii cargo. Culoarea anului este Viva Magenta, iar imprimeurile florale și animal print-urile sunt la mare căutare. În plus, accesorizarea este importantă în acest sezon – poți adăuga o pereche de cercei statement, o geantă mini sau o eșarfă colorată pentru a-ți completa ținuta.

Pe lângă sesiunile de shopping, Shopping City Deva oferă și o mulțime de activități distractive. De la zona food court, până la cinema, există ceva pentru toată lumea. Fă-ți planurile pentru Paște și vino la Shopping City  Deva pentru a te distra alături de cei dragi!

Clienții care descarcă aplicația mobilă SPOT și își completează contul până pe 18 aprilie, vor primi garantat un cozonac pentru masa de Paște. Cadourile se acordă în limita stocului disponibil.

Tot până pe 18 aprilie, clienții centrului comercial care fac cumpărături în valoare minimă de 200 lei pe un singur bon fiscal emis în maximum 48 de ore și îl scanează în aplicație, intră în tragerea la sorți pentru un super premiu de Paște: un mixer cu bol KitchenAid Artisan Elegance.

Shopping City Deva, centrul comercial regional dominant al județului Hunedoara, situat în Calea Zarandului, numărul 87, a fost inaugurat pe data de 24 septembrie 2015, în urma unei investiții de 14 milioane de euro. Proiectul achiziționat de grupul de investiții și dezvoltare NEPI Rockcastle în anul 2013 a fost extins și are în prezent 54.000 m², dedicați zonei de retail și divertisment, devenind astfel principalul pol de retail și petrecere a timpului liber, atât pentru județul Hunedoara, cât și pentru întreaga regiune.

Shopping City Deva reunește sub același acoperiș brand-uri internaționale de fashion, încălțăminte și accesorii, prezente pentru prima oară în regiune: Benvenuti, C&A, CCC, Cinema City, Deichmann, Gatta, H&M, Kendra, Noriel, Pepco, Salamander, Takko, Douglas, Tom Tailor, Cărturești. Mix-ul de retail este completat extrem de bine de cel de divertisment: cinematograf multiplex Cinema City cu 6 săli dotate cu ultima tehnologie 3D, restaurant KFC și multe altele pentru toate gusturile.