Expoziție de fotografie la Galeria de artă ”Iosif Tellmann” din Lupeni

Home Cultură Expoziție de fotografie la Galeria de artă ”Iosif Tellmann” din Lupeni
Expoziție de fotografie la Galeria de artă ”Iosif Tellmann” din Lupeni

La Galeria de Artă  ”Iosif Tellmann” din Lupeni a avut loc sâmbătă, 8 aprilie 2023, vernisajul expoziţiei de fotografie intitulată ”Trecerea timpului”, care a adus în atenția publicului o serie de fotografii realizate de Elena şi David Bogdan Chiciudean, mamă şi fiu, ambii fiind membrii ai Asociaţiei Culturale ”Iosif Tellmann” din localitate.

La acest eveniment au participat, alături de numeroși membri ai Asociației Culturale ”Iosif Tellmann” și o seamă de iubitori ai acestui gen artistic din Valea Jiului, în rândul acesta numărându-se și primarul municipiului Lupeni, Lucian Marius Resmeriţă, care a apreciat imaginile fotografice cu valoare artistică prezentate de cei doi protagoniști ai evenimentului.

Tot cu acest prilej, membri ai Cenaclului ”Pas cu pas” din Lupeni, respectiv: Daria Neagoe, Adam şi Mihnea Resmeriţă, Sara şi Ruben Pîrlea, Iosif Farcaş,  au susţinut un moment muzical, sugestiv intitulat ”Şi iar a venit primăvara !”. Microrecitalul artistic a fost conceput sub bagheta inimosului coordonator al Cenaclului ”Pas cu pas”, Petronela Baldovin.

Pe simezele galeriei de artă din Lupeni sunt expuse, în cadrul expoziției ”Trecerea timpului”,  92 de fotografii, având teme variate, de la peisaje, animale sau flori până la elemente de arhitectură. Acestea pot fi văzute de public în luna aprilie.

Text și foto: Antoneta DUBAN