ADR Vest a lansat noul website al Programului Regional Vest: www.vest.ro

Home Economie ADR Vest a lansat noul website al Programului Regional Vest: www.vest.ro
ADR Vest a lansat noul website al Programului Regional Vest: www.vest.ro

Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Vest a lansat de curând noul website al Programului Regional Vest 2021-2027, primul program de finanțare descentralizat, care dispune de fonduri europene în valoare de 1,18 miliarde euro pentru investiții în creștere economică, inovare și digitalizare, dezvoltare durabilă și o mai bună calitate a vieții în Regiunea Vest, acesta putând fi vizitat la adresa de web: www.vest.ro.

Ce se finanțează, informații despre finanțări active, în consultare, care urmează să se lanseze, noutăți și evenimente, Tips&Tricks pentru proiecte de succes? Sunt întrebări la care pe acest portal veți găsi răspunsurile necesare.

Pe www.vest.ro sunt disponibile informații detaliate despre noul program elaborat și gestionat de ADR Vest în calitate de Autoritate de Management. Sunt prezentate toate prioritățile de finanțare ale PR Vest, utilizatorii pot consulta ghidurile de finanțare lansate în consultare publică și calendarul orientativ al apelurilor de proiecte, vor putea afla noutăți legate de implementarea și stadiul programului sau cum pot lua legătura cu experții ADR Vest pentru îndrumare.

De asemenea, pe viitor, roboțelul virtual PRobo îi va ghida pe utilizatorii care doresc să afle dacă pot obține finanțare prin intermediul Programului Regional Vest, opțiunea „PRobo caută finanțare pentru proiectul tău” va fi disponibilă în curând.

În paralel, pe pagina web a ADR Vest veți regăsi, în continuare, informații despre întreaga activitate a Agenției pentru Dezvoltare Regională Vest, despre toate programele europene gestionare la nivelul acestei regiuni de dezvoltare, cu stadiul și rezultatele lor, dar și celelalte inițiative și proiecte internaționale în care ADR Vest este implicată.