Rezultate meritorii pentru sportivii secției de gimnastică aerobică de la Clubul Copiilor Valea Jiului, în avanpremiera ”Cupei Parâng”

Home Stiri la zi Rezultate meritorii pentru sportivii secției de gimnastică aerobică de la Clubul Copiilor Valea Jiului, în avanpremiera ”Cupei Parâng”
Rezultate meritorii pentru sportivii secției de gimnastică aerobică de la Clubul Copiilor Valea Jiului, în avanpremiera ”Cupei Parâng”

O nouă ediție a ”Cupei Parâng” la gimnastică aerobică se pregătește pentru a-i primi pe copiii pasionați de această ramură sportivă, care se pregătesc în cadrul Palatelor și Cluburilor copiilor din întreaga țară.

Concursul Regional de Gimnastică Aerobică dotat cu „Cupa Parâng” ajuns deja lacea de-a XVI-a ediție, va avea loc pe data de 20 mai 2023 la Colegiul Economic ”Hermes” Petrosani. Ca de fiecare dată, acesta este organizat sub atenta coordonare a prof. Adriana Popa, antrenor la Cercul de gimnastică aerobică de la Clubul Copiilor Valea Jiului Petroșani. Acesteia i s-au alăturat, evident, conducerea instituției dar și  Primăria și Consiliul local al municipiului Petroșani, care grație implicării primarului Tiberiu Iacob Ridzi este și în acest an coorganizator al acestei manifestări sportive de anvergură. Publicația ”Exclusiv” este și în acest an partener media al acestui eveniment sportiv.

La ediția din acest an a ”Cupeia Parâng” vor participa, pe lângă lotul de gimnastică aerobică al Clubului copiilor din Valea Jiului, sportivi de la cluburile, palatele si asociatiile sportive din întreaga țară, respectiv: Palatul Copiilor Arad, A.S. Gym Team Arad, Clubul Copiilor Bălan, Clubul Copiilor Sector 1 București, Palatul Copiilor Iași, Palatul Copiilor Miercurea Ciuc, Palatul Copiilor Oradea 1, Palatul Copiilor Oradea 2 și A.S. Fitgym Miercurea Ciuc.

În avanpremiera acestui eveniment sportiv care, pentru componenții lotului de gimnastică aerobică de la Clubul Copiilor Valea Jiului Petroșani este cel mai important din întregul sezon competițional, sportivii antrenați de prof. Adriana Popa au avut evoluții spectaculoase, încununate de succes, la alte două importante competiții naționale. Este vorba despre Concursul Național de Gimnastică Aerobică și Dans “Cupa Primăverii” de la București, desfășurat în perioada 21-22 aprilie 2023, respectiv de Concursul regional de gimnastică aerobică „Floare de lotus” de la Oradea, desfășurat în perioada 5-6 mai 2023.

La Concursul Național de Gimnastică Aerobică și Dans “Cupa Primăverii”, organizat de Clubul Copiilor Sector 1 București și găzduit la sala de sport de la Palatul Național al Copiilor din București, în ciuda unei participări record, cu nu mai puțin de 1782 de sportivi din întreaga țară, lotul Clubului Copiilor Valea Jiului Petroșani a obținut rezultate excelente, respectiv 4 locuri I la 4 probe și anume pentru proba de trio la categoria cls.1-2; cls.3-4; cls.5-6 și cls.9-10.

Și la Concursul regional de gimnastică aerobică „Floare de lotus” de la Oradea, organizat de Palatul Copiilor Oradea, elevele prof. Adriana Popa au avut o prestație remarcabilă, cu premii pe măsură. Gimnastele din Petroșani au fost prezente în concursul de la Oradea cu 17 probe (individual, trio și grup 5), la toate categoriile de vârstă (de la preșcolari până la cls. 9-12) adunând în palmares 15 locuri I și alte două locuri II.

Încurajați de rezultatele obținute la aceste două competiții naționale, componenții lotului de gimnastică aerobică de la Clubul Copiilor și Elevilor Valea Jiului Petroșani speră la și mai multe rezultate de top în competiția de acasă, din Valea Jiului, ”Cupa Parâng”.

Felicitări și succes!