Concursul de creativitate ”Number one” și-a desemnat câștigătorii

Home Stiri la zi Concursul de creativitate ”Number one” și-a desemnat câștigătorii
Concursul de creativitate ”Number one” și-a desemnat câștigătorii

Concursul de creativitate organizat de administratorii apreciatului Restaurant ”Number One” din orașul Petrila, cu prilejul Zilei Internaționale a Copiilor, și-a desemnat câștigătorii.

Copiii din orașul Petrila au fost invitați ca, în cadrul acestui proiect inedit să descrie în desene, poezii sau filme prezența acestui restaurant în viața comunității locale din orașul Petrila.

Organziatorii s-au bucurat de o participare numeroasă la acest concurs, dotat cu premii constând în vouchere de consumație în cadrul restaurantului, iar după jurizare au fost declarate câștigătoarea lucrările următorilor concurenți:

  • pe secțiunea de poezie: Szasz Maria Irina, 11 ani de la Școala Gimnazială nr.5 Petrila;
  • pe secțiunea de desen: Popa Boantă Iris, 12 ani de la Școala Gimnazială nr.5 Petrila și Andronache Estera, 13 ani de la Școala Gimnazială ”ID Sîrbu” din Petrila;
  • pe secțiunea video: Alexia Maria Ștefania, 13 ani de la Școala Gimnazială ”ID Sîrbu” Petrila.

De asemenea, organizatorii concursurului, au acordat un premiu special elevilor de la Clubul de Robotică din orașul Petrila pentru crearea digitală a unui logo cu tema Number One.

Toate lucrările primite în cadrul concursului organizat cu prilejul Zilei Internaționale a Copiilor sunt acum expuse, la loc de cinste, în incinta apreciatului Restaurant ”Number one” din orașul Petrila.