Atleta Florentina Iușco, de la CSM Deva, campioană internațională a României

Home Stiri la zi Atleta Florentina Iușco, de la CSM Deva, campioană internațională a României
Atleta Florentina Iușco, de la CSM Deva, campioană internațională a României

În perioada 3-4 iunie, la București, s-au desfășurat Campionatele Internaționale „Iolanda Balaș Soter” de atletism ale României. Printre protagoniștii valoroasei întreceri s-a numărat și Florentina Iușco, de la CSM Deva.

Atleta Florentina Iușco, de la CSM Deva, a confirmat, din nou, forma bună pe care o traversează. Valoroasa atletă a devenit, din nou, campioană internațională a României la săritura în lungime, cu o performanță foarte bună, de 6,59 metri.

De asemenea, Flori a avut o evoluție remarcabilă și la triplu salt, unde a obținut o medalie de argint, cu un rezultat de 13,35 metri!

Din păcate, însă, a venit și o veste mai puțin plăcută de la București, atleta pregătită la CSM Deva de profesorul Nicolae Alexe suferind o accidentare destul de urâtă. „Cu un ochi râd și cu altul plâng. Flori a obținut rezultate foarte bune, dar s-a accidentat la călcâi și, la prima vedere, leziunea este una destul de gravă. Urmau alte competiții importante, pe plan național și internațional, dar, în situația dată, îmi este greu să spun că Florentina va participa sau nu la acestea. Sper ca eleva mea să se refacă într-un timp cât mai scurt”, a declarat profesorul Nicolae Alexe, antrenorul atletei Florentina Iușco, de la CSM Deva.

Reamintim că, în acest an, Florentina Iușco, de la CSM Deva a reprezentat România la Campionatele Europene de atletism în sală. De asemenea, tot în sezonul de sală Flori a cucerit titlul de campioană națională la triplusalt și pe cel de vicecampioană la săritura în lungime.