Berar Fest, în week-end, la Petroșani

Home Stiri la zi Berar Fest, în week-end, la Petroșani
Berar Fest, în week-end, la Petroșani

Iubitorii de bere sunt așteptați, la finalul acestei săptămâni, la un inedit Festival al berii care se va desfășura la Petroșani, în zilele de 9-111 iunie 2023.

Evenimentul este organizat de compania de impresariat artistic Mioritic Fest, cu sprijinul Primăriei și Consiliului local al municipiului Petroșani.

Pe lângă producători și distribuitori ai mai multor sortimente de bere, ”Berar Fest” vine însoțit și de două spectacole artistice, în care, pe scena din Centrul civic al localității, vor urca artiști consacrați precum: Johny Romano, Jul Baldovin, Cătălin Stepa, Diana Delis, Alecsia Ilieș, Anna, Ionela Magyary, dar și tineri talentați din Valea Jiului, cum sunt, spre exemplu, trupa Freeland, elevii prof. Tiberiu Coconeț de la Asociația Culturală Lirica din Petroșani sau ai prof. Eugen Muntean de la clasa de canto a Casei de cultură a studenților din Petroșani.

Spectacolele vor avea loc în zilele de 10 și 11 iunie 2023, de la ora 17,30.

Organziatorii informează că în cadrul ”Berar Fest” vor fi organziate și un parc de distracții pentru copii, dar și un târg al meșteșugarilor.