Povești cu Toma Coconea, la Restaurantul Trilogy din Vulcan

Home Stiri la zi Povești cu Toma Coconea, la Restaurantul Trilogy din Vulcan
Povești cu Toma Coconea, la Restaurantul Trilogy din Vulcan

Restaurantul ”Trilogy” din municipiul Vulcan devine, pe zi ce trece, nu doar un reper gastronomic al meniurilor selecte de calitate din Valea Jiului, ci și un loc de ”happening”, în care se întâmplă evenimente deosebite.

Un astfel de eveniment va avea loc și sâmbătă, 1 iulie 2 023, de la orele 17:00, când aici va veni un oaspete special. Un om care nu mai are nevoie de nici o prezentare, un om care arată zi de zi și an de an cum se poate depăși orice barieră, orice condiție, orice limită.

Este vorba despre Toma Coconea, care s-a întors de curând de la una dintre cele mai dificile competiții de anduranță din lume, Redbull X-Alps 2023. Veteranul acestei competiții, Toma Coconea, va veni la Trilogy să povestească despre aventura și despre experiențele trăite în cea de-a XI-a ediție a acestei competiții, el fiind de altfel singurul sportiv din lume care a participat la toate cele 11 ediții ale Redbull X-Alps în ultimii 20 de ani.

Poți să-l întâlnești pe Toma Coconea la ”Trilogy” Vulcan, iar ca să fii sigur că ai un loc gazdele te invită să îți faci rezervare din timp la numărul de telefon: 0728385754