Ești absolvent de gimnaziu în Valea Jiului? Fii meseriaș! Alege Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida” din Petrosani”

Home Educație Ești absolvent de gimnaziu în Valea Jiului? Fii meseriaș! Alege Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida” din Petrosani”
Ești absolvent de gimnaziu în Valea Jiului? Fii meseriaș! Alege Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida” din Petrosani”

Cu o ofertă educațională variată, Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida” din Petrosani își asteaptă viitorii elevi.

Este foarte important ca părinții să înțeleagă că în condițiile în care piața muncii are nevoie de oameni bine pregătiți și specializati în diverse calificări, trebuie să-și susțină copiii dacă aceștia vor să urmeze o meserie.

Învățământul dual vine în întâmpinarea elevilor la această unitate de învățămâbnt profesional din Petroșani cu două calificări și cu burse în valoare de 500 lei lunar, cu stagii de pregătire practică desfășurate la agentul economic și cu mari șanse de angajare la absolvire. Pentru cei care, mai departe, vor să urmeze studiile tehnice, pot opta pentru a face liceul la zi sau la seral, iar mai apoi la școala de maiștri sau învățământul postliceal.

Liceul Tehnologic Dimitrie Leonida din Petroșani este o instituție de învățământ activă, implicată în diverse proiecte naționale sau internaționale. Astfel, pentru al treilea an consecutiv, o grupă de elevi de la profilul mecanic-auto a beneficiat gratuit, timp de trei săptămâni de stagii de pregătire practică în Cipru. De asemenea, elevii acestei scoli au obținut rezultate foarte bune la concursurile specifice meseriei atât la nivel județean cât și național. S-au accesat o serie de fonduri și școala beneficiază de dotări adecvate procesului educațional. În ceea ce privește resursa umană, profesorii sunt extrem de bine pregătiți, implicați si devotați profesiei și elevilor.

„Dragi elevi, vă așteptăm la Leonida, vă așteptăm să ne descoperiți, iar voi, cu ajutorul nostru, să vă descoperiți talentul și dragostea pentru o meserie. Școala noastră vă oferă posiblitatea, ca după absolvire, cu o calificare în buzunar și cu o meserie temeinic stăpânită, să fiți pe picioarele voastre, pregătiți să vă câștigați bănuții și respectul.”  Acesta este mesajul cadrelor didactice de la ”Leonida”. Deci… dragi elevi, fiți meseriași și alegeți ”Leonida”!