Trei zile de petrecere ”La poale de Retezat”, în orașul Uricani

Home Stiri la zi Trei zile de petrecere ”La poale de Retezat”, în orașul Uricani
Trei zile de petrecere ”La poale de Retezat”, în orașul Uricani

Locuitorii din orașul Uricani dar și toți cei care vor să se bucure de trei zile frumoase de cântec, joc și voie bună, sunt invitați de astăzi și până duminică în zona centrală a orașului unde se va desfășura un inedit eveniment artistic sub genericul ”La poale de Retezat”.

Evenimentul este organizat de compania de impresariat artistic a lui Ionuț Drăgotesc, cu sprijinul Primăriei și Consiliului local al orașului Uricani, în perioada 30 iunie – 2 iulie 2023, cu spectacole în fiecare zi de la orele 17,00.

Potrivit organizatorilor, pe scena din fața Casei de cultură din orașul Uricani vor urca tinerii artiști ai clasei de canto conduse de prof. Simona Ionașc, dar și ai Asociației ”Lirica” din Petroșani, coordonată de prof. Tiberiu Coconeț, cât și o serie de artiști îndrăgiți, nume cunoscute ale folclorului și muzicii de petrecere din Valea Jiului și din România. Printre aceștia se numără: Marius Țugulescu, leo Cosma și formația Balcanik, teodora Filip, Ionela Magyari, Alecsia Ilieș, Diana Delis, Gabi Nicolae, Ioneț Marțincu, Lenuța Ciuta, iar cap de afiș al acestui spectcaol este Nicoleta Guță.

Pe durata celor trei zile ale acestui eveniment, pe lângă spectacolele artistice, în zonă vor fi amenajate parcuri de distracții pentru copii și terase cu produse alimentarer specifice.