Pasionații de robotică se întâlnesc la ediția a V-a a evenimentului „Robotica la Poalele Cetății” Deva

Home Stiri la zi Pasionații de robotică se întâlnesc la ediția a V-a a evenimentului „Robotica la Poalele Cetății” Deva
Pasionații de robotică se întâlnesc la ediția a V-a a evenimentului „Robotica la Poalele Cetății” Deva

Sâmbătă, 22 iunie 2023, în Parcul ,,Cetate” Deva va avea loc evenimentul ,,Robotica la Poalele Cetății”, aflat la a cincea ediție. Acesta se va desfășura între orele 10:00-12:00.

Echipele participante la eveniment sunt: Decebal Tech Deva și Dark Energy (de la Colegiul Național ,,Decebal” Deva), RobotX și Raven Tech (de la Liceul ,,Traian Lalescu” Hunedoara), Wafy (de la Colegiul Tehnic ,,Constantin Brâncuși” Petrila) și Tea Borgs (de la Colegiul Național ,,Tudor Vladimirescu” Târgu Jiu).

Toți cei pasionați de tehnologia viitorului, indiferent de vârstă, sunt invitați la eveniment! Pasionații de robotică vor avea ocazia să asiste la demonstrații cu roboți ale echipelor participante la competiții naționale și internaționale și veți avea ocazia să aflați mai multe informații despre robotică de la elevii și profesorii care au creat acești roboți ai viitorului.

Intrarea la eveniment este liberă!

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Deva, Centrul Cultural ,,Drăgan Muntean” Deva, Colegiul Național ,,Decebal” Deva în parteneriat cu Liceul ,,Traian Lalescu” Hunedoara.