Președintele CJH condamnă comportamentul jignitor, agresiv și antisocial și invită la fair-play pe stadioane

Home Stiri la zi Președintele CJH condamnă comportamentul jignitor, agresiv și antisocial și invită la fair-play pe stadioane
Președintele CJH condamnă comportamentul jignitor, agresiv și antisocial și invită la fair-play pe stadioane

Într-un comunicat de presă emis de Consiliul Județean Hunedoara, conducerea instituției, prin președintele Laurențiu Nistor, își exprimă poziția cu privire la limbajul trivial inacceptabil folosit de unii membri ai galeriei echipei FC Corvinul la adresa jucătorilor de fotbal din Valea Jiului, după meciul susținut de această echipă la Petroșani, împotriva echipei CS Jiul.

”Asemenea comportamente sunt complet incompatibile cu valorile și etica sportului. Suntem ferm angajați în promovarea unei atitudini civilizate, atât pe teren cât și în afara lui, și condamnăm orice formă de violență verbală sau comportament neadecvat. Fotbalul este un sport de echipă, iar toți cei implicați trebuie să se comporte cu demnitate și să manifeste respect față de ceilalți. Solicit autorităților să ia toate măsurile împotriva celor care manifestă comportamente jignitoare, agresive și antisociale, dar și pentru a menține un mediu sigur și ordonat în timpul competițiilor sportive. Siguranța tuturor participanților, inclusiv a suporterilor, este o prioritate majoră și ne așteptăm ca toți cei prezenți la evenimente sportive să respecte regulile”, a declarat Laurențiu Nistor.

Președintele Consiliul Județean Hunedoara își reafirmă angajamentul său și al instituției pe care o conduce pentru fair-play, respect reciproc și dezvoltarea unei atmosfere pozitive în comunitatea sportivă hunedoreană. ”Îmi doresc să vedem o schimbare în comportamentul celor implicați și sunt încrezător că, împreună, putem construi un mediu sportiv mai respectuos și mai unit”, a  mai transmis Laurențiu Nistor, Președintele Consiliului Județean Hunedoara.