Noi performanțe remarcabile pentru dansatorii de la CSM Deva

Home Stiri la zi Noi performanțe remarcabile pentru dansatorii de la CSM Deva
Noi performanțe remarcabile pentru dansatorii de la CSM Deva

La Brașov s-a desfășurat, zilele trecute, o nouă ediiție a Campionatului Național de Clase la dans sportiv. Printre dansatorii care au participat la „naționalele” de la poalele Tâmpei s-au aflat și sportivii legitimați la CSM Deva.

Așa cum ne-au obișnuit, dansatorii de la CSM Deva s-au aflat, din nou, în topul valoroasei competiții, la startul căreia s-au aliniat 1.200 de sportivi. Bilanțul delegației de la CSM Deva a fost unul excelent, constând în două medalii naționale și tot atâtea calificări în finalele.

Cea mai bună performanță a obținut-o perechea formată din Brigita Marina și Andrei Stoica, aceștia obținând titlul de campioni naționali la Clasa B – Standard, la categoria de vârstă 16-18 ani. Foarte bine au evoluat și frații Ștefana și Alexandru Rusan, care au devenit vicecampioni naționali la Clasa C – Standard, în cadrul categoriei de vârstă 14-15 ani.

O evoluție remarcabilă a avut-o și perechea formată din Rebeca Voicu și Andrei Budeanu, care s-au calificat în două finale, la categoria de vârstă 14-15 ani, în cadrul Clasei B. Cei doi tineri dansatori de la CSM Deva au ocupat locul al cincilea la secțiunea Standard și poziția a șasea la Latino.

Dansatorii sportivi de la CSM Deva sunt antrenați de către Andra Căprioară. Vă vom ține la curent cu programul viitor și cu rezultatele pe care le vor obține acești copii extrem de talentați!