Restricții de apă joi, 9 noiembrie, în municipiul Vulcan

Apa Serv Valea Jiului informează că, în vederea unor lucrări PROGRAMATE la reţeaua publică de alimentare cu apă, va întrerupe furnizarea apei potabile în data de 9 noiembrie 20213, în municipiul Vulcan, în intervalul orar 9,00-21,00 pe mai multe străzi din localitate.

Zonele afectate de restricții sunt: Str.Teodora Lucaciu, Colonia de Jos, Ion Creangă, N. Bălcescu, Coroești-gospodării,  Decebal-case zona Politie, Jiului-garaje, Brutărie SC Bugan Pan SRL,Rosmenteniuc Business.

Reprezentanții companiei de apă recomandă utilizatorilor afectaţi de această lucrare să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă și dau asigurări că echipele de intervenție se vor afla la faţa locului şi vor depune tot efortul ca timpul de remediere al defecţiunii să fie cât mai scurt.

De asemenea, reprezentanții Apa Serv menționează că în anumite zone pot apărea decalaje în privinţa reluării serviciului de alimentare cu apă, în funcţie de realizarea parametrilor de calitate/ presiune ai apei, motiv pentru care, în cazul în care la repunerea în funcţiune a serviciului de alimentare cu apă se observă deficienţe în parametrii de furnizare ai apei, puteți să transmiteţi orice sesizare la Dispeceratul central, telefon: 0254/543144; 0254/541861; 0354/108203 sau WhatsApp 0766/068152 program permanent.