Startul sărbătorilor de iarnă se dă la Lupeni de Moș Nicolae

Home Stiri la zi Startul sărbătorilor de iarnă se dă la Lupeni de Moș Nicolae
Startul sărbătorilor de iarnă se dă la Lupeni de Moș Nicolae

Și la Lupeni, ca peste tot în România, în aceste zile se fac pregătiri intense pentru ca, în perioada sărbătorilor de iarnă din luna decembrie, orașul să capete strălucirea așteptată de locuitorii săi, în mod special de către copii. În mod special parcurile din oraș, dar și bulevardele și străzile principale sunt împodobite cu instalații de iluminat ornamental și figurine specifice care, în opinia primarului Lucian Resmeriță, vor deveni și anul acesta puncte de interes pentru copii, părinți și bunici, în egală măsură.

”Ne preocupă în mod deosebit ca locuitorii municipiului Lupeni să trăiască atmosfera sărbătorilor de iarnă într-un oraș împodobit cu mii și mii de lumini multicolore. Ne-am pregătit corespunzător în acest sens și, în aceste zile, se lucrează intens pentru ca tot ce ține de montajul iluminatului pentru sărbători să fie gata până în seara de Moș Nicolae, când am programat evenimentul festiv al aprinderii luminilor de sărbătoare din municipiul Lupeni”, spune primarul Lucian Resmeriță.

Acesta arată că, în cadrul acestui eveniment, pe scena din Parcul CAP va avea loc și un emoționant spectacol artistic, în care alături de copii talentați din comunitatea locală, vor concerta într-un prim concert de colinde, valoroșii artiști ai Lupeniului: Luke de la Lupeni, Andra Moldovan, Andreea Popa, Cipri & Denisa.

Evenimentul va avea loc marți, 5 decembrie 2023, începând cu ora 17,00.

Foto: Arhiva Exclusiv