Magazinul Dedeman de la Petroșani și-a deschis porțile

Home Economie Magazinul Dedeman de la Petroșani și-a deschis porțile
Magazinul Dedeman de la Petroșani și-a deschis porțile

La Petroșani și-a deschis porțile vineri, 15 decembrie 2023, noul magazin din rețeaua Dedeman.

Evenimentul a avut loc la primele ore ale dimineții (ora 8,00) în prezența echipei manageriale și a reprezentanților autorităților lcoale și județene. Pentru momentul oficial al tăierii panglicii inaugurale, au fost invitați primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi, prefectul județului Hunedoara, Petru Călin Marian și șeful de magazin Florin Ionescu.

Primarul Tiberiu Iacob Ridzi consideră că pentru Petroșani, acesta este un moment foarte important. ”Deschiderea magazinului Dedeman demonstrează că Petroșaniul se dezvoltă și este un municipiu atractiv și propice pentru investiții. Aceasta este cea mai mare investiție privată de la Petroșani, realizată până în prezent și le mulțumim celor de la Dedeman pentru că au ales să vină aici. De asemenea, cred că, în urma acestei investiții, va crește interesul pentru zona noastră și că la Petroșani vor veni și alți investitori”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi.

Pentru deschiderea acestui magazin, al 61-lea din porfoliul companiei Dedeman și al treilea din județul Hunedoara, firma a investit aproape 15 milioane de euro. Magazinul Dedeman de la Petroșani are o suprafață de 11.000 de mp, însă suprafața totală a terenului aflat la dispoziție este de 28.650 mp. În cadrul magazinului, se regăsesc mai multe showroom-uri, cel  mai mare fiind cel al serei, în suprafață de 1850 mp,  urmat de cel al raionului exterior destinat materialelor de construcții, în suprafață de 1340 mp, spații generoase fiind însă alocate și sectoarelor de prezentare mobilă (580 mp) sau mobilier de baie, gresie și faianță (305 mp). Nu mai puțin de 65.000 de articole diverse sunt disponibile pentru clienți în mangazinul de la Petroșani.

De asemenea, magazinul Dedeman are amanajată o parcare generoasă, cu 297 de locuri de parcare, precum și o stație de încărcare a autoturismelor electrice de 22 kW.

Magazinul Dedeman de la Petroșani nu este cel mai mare din țară, așa cum s-au grăbit unii să anunțe, însă este, în mod cert, cel mai modern dintre cele 61 de magazine din rețeaua Dedeman, după cum a precizat Cătălin Ivan, director de marketing al companiei. Pentru operarea acestui magazin, compania are 138 de angajați.

Noul magazin Dedeman de la Petroșani se află pe strada Lunca nr. 115 (pe amplasamentul fostei UPRSUEEMP) și este deschis în fiecare zi, programul cu publicul fiind de luni până vineri, între orele 8-21, sâmbăta între orele 8-20 și duminica, între orele 9-18.