Cristian Cațan (AUR): „România n-a avut niciodată o listă de candidați atât de bună pentru alegerile europarlamentare, precum cea oferită de partidul nostru”

Cristian Cațan (AUR): „România n-a avut niciodată o listă de candidați atât de bună pentru alegerile europarlamentare, precum cea oferită de partidul nostru”

Potrivit unui comunicat de presă, formațiunea politică Alianța pentru Unirea Românilor a anunțat că a început strângerea de semnături pentru susținerea listei de candidați AUR la alegerile europarlamentare din 9 iunie.

Potrivit comunicatului, această campanie a început concomitent atât în România, cât și în Belgia, la Bruxelles, una dintre locațiile Parlamentului European.

În județul Hunedoara, startul acestei campanii s-a dat în urmă cu câteva zile, în Municipiul Hunedoara, unde oamenii lui George Simion au strâns semnături într-un cort amplasat în zona centrală.

Contactat de redacția Exclusiv pentru un punct de vedere legat de viziunea AUR la alegerile europarlamentare, Cristian Cațan, vicepreședintele filialei județene AUR Hunedoara, a declarat: „Întradevăr, încă o dată ne-am mișcat mai rapid decât celelalte partide și am dat startul la strângerea de semnături pentru susținerea candidaților care se vor afla pe listele AUR la europarlamentare. AUR a fost primul partid care a prezentat în urmă cu un an lista completă de candidați pentru Parlamentul European. Este o premieră pentru politica românească, întrucât românii au fost obișnuiți să li se prezinte candidații cu o lună înainte de alegeri. Prin acest demers, ne-am dorit ca toți românii să cunoască personalitățile pe care noi le propunem Parlamentul European. Vorbim aici de o listă compusă de adevărați profesioniști, oameni care nu au fentat studiile și care au performat în diferite domenii de activitate. Personal, de exemplu, pentru că vin din lumea sportului, sunt mîndru că o avem pe doamna Monica Iagăr pe lista AUR, o adevărată campioană care ne-a făcut de atâtea ori să ne simțim mândri că suntem români. România n-a avut niciodată o listă atât de bună pentru alegerile europarlametare, precum cea oferită de partidul nostru”.

Formațiunea politică AUR și-a lansadat deja candidații la europarlamentare prin marile orașe ale țării, președintele partidului, George Simion, transmițându-le participanților la evenimente faptul că AUR luptă pentru dreptate, pentru egalitate, pentru ca toate națiunile europene să fie egale și să fie demne într-o Europă corectă a națiunilor. Pe lista AUR pentru alegerile europarlamentare se mai află oameni cunoscuți precum: Cristian Terheș, Claudiu Târziu, Avram Fițiu, Gheorghe Piperea, Mugur Mihăescu, Ioana Ramona Bryunseels, Ringo Dămureanu, Radu Baltasiu, Marius Lulea, Ioan Aurelian Popa, prințul Șerban Dimitrie Strudza sau Dan Tănasă.