Programul Festivalului Internațional de Teatru Sibiu 2024 va fi definitivat la mijlocul lunii aprilie

Programul Festivalului Internațional de Teatru Sibiu 2024 va fi definitivat la mijlocul lunii aprilie

A mai rămas mai puțin de o lună până la momentul în care va fi anunțat programul ediție FITS cu numărul 31. Ediția din acest an a Festivalului Internațional de Teatru Sibiu se desfășoară sub genericul ”Prietenie”.

Pe 18 aprilie va fi anunțat programul complet al spectacolelor indoor și outdoor, astfel încât publicul să-și planifice evenimentele la care participă în fiecare zi.

Publicul va avea la dispoziție 24 de ore pentru a consulta programul și a alege spectacolele pe care vrea să le vadă. Biletele se vor pune în vânzare vineri, 19 aprilie.

Anul acesta, Festivalul Internațional de Teatru Sibiu are loc între 21 și 30 iunie, așa că vă încurajăm să vă faceți deja planurile de vacanță.

La fel ca în fiecare an, invitați de calibru internațional vor fi prezenți la Sibiu, alături de cele mai mari nume ale teatrului românesc. Aici vor avea parte de spectacole de teatru, dans contemporan, circ, expoziții, mari showuri de stradă, spectacole lectură, lansări de carte, ateliere, instalații și multe, multe altele.