Cristian Cațan (AUR): „Fiecare semnătură contează! La Petroșani, suntem în grafic cu semnăturile de susținere necesare pentru alegerile locale și europarlamentare”

Cristian Cațan (AUR): „Fiecare semnătură contează! La Petroșani, suntem în grafic cu semnăturile de susținere necesare pentru alegerile locale și europarlamentare”

Formațiunea politică AUR se află în perioada de strângere de semnături de susținere pentru alegerile din 9 iunie. La Petroșani, Cristian Cațan, candidatul AUR împins în luptă pentru câștigarea primăriei anunță că a strâns deja semnăturile necesare pentru alegerile locale.

„Pentru alegerile locale, la Petroșani este nevoie să depunem minimum 500 de semnături de susținere. Noi ne-am îndeplinit acest număr, dar dorim să strângem 1500 de semnături de susținere, atât pentru locale, cât și pentru europarlamentare. Partidul Alianța pentru Unirea Românilor și-a propus atingerea unui număr de un milion de semnături de susținere pentru alegerile care se vor desfășura în 9 iunie. La Petroșani, suntem zi de zi în teren, iar cei care doresc să ne susțină, dar nu au reușit să se întâlnească cu echipa mea din teritoriu, îi așteptăm cu drag la sediul nostru situat pe strada 1 decembrie 1918, nr. 123. Fiecare semnătură contează! La Petroșani, suntem în grafic cu semnăturile de susținere necesare pentru alegerile locale și europarlamentare!”, a declarat Cristian Cațan, președintele AUR Petroșani.

Liderul AUR din Valea Jiului se declară optimist cu privire la șansele pe care le are la alegerile locale: „Odată cu trecerea actualui primar de la PNL la PSD, pot spune că în acest moment plecăm de pe poziții de egalitate. Rămân cu picioarele pe pământ, lucrez în continuu pentru atingerea scopului meu final: câștigarea Primăriei Municipiului Petroșani. Majoritatea cetățenilor din Petroșani își doresc schimbarea. Este mai mult decât evident că se taie frunze la câini de ani de zile în birourile primăriei. Așa cum am mai declarat, finala la Petroșani se va da între Tiberiu Iacob Ridzi și Cristian Cațan.”