Pe străzile Vîscoza, Plopilor și Gorunului din Lupeni, lucrările de modernizare avansează în ritm alert

Pe străzile Vîscoza, Plopilor și Gorunului din Lupeni, lucrările de modernizare avansează în ritm alert

Cartierul de blocuri care mărginește străzile Vîscoza, Plopilor și Gorunului din municipiul Lupeni, unul dintre cartierele istorice construite în secolul XX pentru a configura noul centru al orașului minier, cunoaște acum o nouă perioadă de investiții publice semnificative, al căror scop este acela de a da utilitate spațiilor din jurul blocurilor și, în același timp, de a asigura condiții optime pentru circulația rutieră și pietonală a riveranilor.

În acest scop, Primăria municipiului Lupeni a demarat, în această primăvară, un amplu program de investiții care vizează refacerea trotuarelor, asfaltarea drumurilor, crearea de noi locuri pentru parcarea autoturismelor cetățenilor care locuiesc în această zonă și reabilitarea spațiilor verzi. Potrivit primarului Lucian Resmeriță, proiectul, care este unul integrat, cuprinde în plus și modernizarea iluminatului public în arealul aferent celor trei străzi.

”Lucrările avansează într-un ritm alert pe acest nou șantier de lucrări publice de pe raza municipiului Lupeni. Ne dorim astfel să facem ceea ce le-am promis cetățenilor care locuiesc în acest cartier al municipiului Lupeni și acționăm în această direcție, De altfel, după cum se știe, după ce am reușit să modernizăm străzile principale care traversează municipiul Lupeni, preocuparea noastră este acum să intervenim, rând pe rând, în ceea ce înseamnă modernizarea infrastructurii rutiere și pietonale din cartierele municipiului nostru. Am început acest program ambițios încă din anii trecuți, îl continuăm și ne propunem să ajungem peste tot acolo unde cetățenii așteaptă astfel de investiții, normale și necesare”, a declarat primarul municipiului Lupeni.

Lucrările de pe șantierul reabilitării infrastructurii de pe străzile Vîscoza, Plopilor și Gorunului se află în fază avansată de execuție, iar primarul Lucian Resmeriță apreciază că acestea se vor încheia în scurt timp, odată cu turnarea asfaltului pe toate zonele care sunt acum pregătite pentru acest lucru.