Actorul Cosmin Rădescu este noul candidat al PNL pentru Primăria Petroșani

Actorul Cosmin Rădescu este noul candidat al PNL pentru Primăria Petroșani

Liberalii din Petroșani s-au regrupat după șocul plecării din partid a liderului acestei organizații politice, Tiberiu Iacob Ridzi iar conducerea organizației județene a PNL Hunedoara a anunțat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc la Petroșani că a găsit un nou candidat pentru funcțian de primar al municipiului Petroșani.

Acesta este actorul Cosmin Rădescu, fost manager al Teatrului Dramatic ”I.D. Sîrbu” din Petroșani, în prezent actor la Teatrul ”Marin Sorescu” din Craiova. Acesta are 45 de ani, este căsătorit și are un copil. Rădescu a declarat că a venit în Valea Jiului, ca actor, în anul 2008 și s-a stabilit aici, împreună cu familia sa. Cosmin Rădescu este membru PNL din anul 2020 și a făcut parte din structura Consiliului local al municipiului Petroșani, aleasă în alegerile precedente, ca reprezentant al acestui partid. A demisionat, după mai puțin de un an și jumătate, nemulțumit de relația cu liderul din acea vreme al PNL Petroșani, primarul Tiberiu Iacob Ridzi.

Președintele Organizației județene a PSD Petroșani, deputatul Vetuța Stănescu apreciază că noul candidat propus de PNL pentru funcția de primar al acestei localități este un om care întotdeauna și-a dus misiunea la capăt. ”Sunt sigură că va veni cu un suflu nou, va veni cu idei și proiecte de dezvoltare a comunității locale, astfel încât municipiul Petroșani să parcurgă etapele pe care și le doresc oamenii. Alături de Cosmin Rădescu sunt vechi liberali, oameni care respectă valorile liberale, oameni care luptă pentru oameni. Cosmin Rădescu știe să facă administrație, a demonstrat acest lucru și cât a fost director al Teatrului din Petroșani, și întotdeauna își duce obiectivele la capăt”, a declarat deputatul Vetuța Stănescu, președintele PNL Hunedoara.
Candidatul de primar al PNL de la Petroșani, actorul Cosmin Rădescu apreciază că este nevoie de o schimbare a mentalităților din administrația publică locală și la Petroșani, ca de altfel în întreaga Vale a Jiului. ”Am pornit cu ideea de a coagula alături de mine echipa fără de care nu pot lucra. Acest proiect pentru Petroșani este un veritabil proiect de management cu foarte multe direcții și valențe, într-un oraș care foarte multe lacune. Vreau să transpun în realitate deviza: Petroșani oraș european! Îmi doresc să schimb această paradigmă, să aduc în fața oamenilor o teorie nouă: mai puțină politică, mai multă administrație! Sub acest îndemn îmi doresc să creez o echipă de profesioniști, de oameni care știu să facă administrație”, este mesajul transmis către cetățenii din municipiul Petroșani de Cosmin Rădescu, candidatul PNL la Primăria Municipiului Petroșani.
Alături de Cosmin Rădescu au venit în acest nou proiect politic o serie de alți oameni cunoscuți în comunitatea locală, cum sunt, spre exemplu: doctorul Remus Hârșan, profesorul universitar Eduard Edelhauser sau omul de afaceri Adrian Zvâncă.