Profil de candidat pentru Consiliul local al PSD Lupeni: STAN EMILIAN DANIEL

Profil de candidat pentru Consiliul local al PSD Lupeni: STAN EMILIAN DANIEL

În vârstă de 26 de ani, lupeneanul Emilian Daniel Stan a revenit acasă după absolvirea studiilor de Management hotelier de la prestigioasa Universitate ”Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, cu gândul de a-și construi un drum în viață în orașul în care s-a născut. S-a angajat la firma Jiul Construct Lupeni, o companie etalon pentru domeniul construcțiilor din regiunea noastră, unde-și desfășoară și în prezent activitatea.

În noiembrie 2023 a decis că trebuie să se implice și în viața politică. Analizând scena politică locală s-a înscris, fără nici o ezitare, în PSD. De ce PSD? O spune chiar el, în cuvinte simple, dar edificatoare: ”Mi-a plăcut echipa din acest partid, oamenii și modul în care fiecare este ascultat și respectat, dar și acțiunile politice al căror rezultat produce efecte pozitive în viața oamenilor, în schimbarea absolut vizibilă a municipiului Lupeni.”

S-a integrat rapid în echipă și se arată deosebit de încântat că unele idei pe care le-a exprimat în cadrul întâlnirilor cu primarul Lucian Resmeriță, au fost îmbrățișate de acesta și au fost puse în practică, iar asta i-a crescut și mai mult gradul de încredere în acest partid despre care crede că poate fi unul al tinerilor, al noii generații care să preia cu succes ștacheta de la seniori, așa cum a demonstrat acest lucru și tânărul primar Lucian Resmeriță. Este convins că actuala echipă a primarului Lucian Resmeriță poate face pasul înainte în dezvoltarea municipiului Lupeni, astfel încât localitatea să devină tot mai atractivă pentru cei care vor să investească aici, pentru cei care vor să muncească aici, pentru cei care vor să trăiască aici, tot așa cum este convins că se pot crea condițiile necesare pentru ca tinerii Lupeniului să nu mai plece după terminarea studiilor și, asemenea lui însuși, cei care-și finalizează studiile academice în marile centre universitare sau cei care au plecat pentru o vreme să muncească în altă parte, să revină acasă.

Emilian Daniel Stan a intrat în PSD doar cu gândul de a fi de folos, pe cât posibil, celor adunați în această mare și frumoasă familie politică ale cărei acțiuni și atitudini pun întotdeauna pe primul loc, oamenii ! A fost absolut surprins atunci când președintele PSD Lupeni, senatorul Cristian Resmeriță l-a anunțat că va face parte dintre cei propuși de partid pentru viitorul Consiliu local, în alegerile din acest an. ”Nu am avut nici un fel de așteptări de acest fel. Știam că PSD Lupeni este un partid cu mulți oameni valoroși, cu vechime și cu activitate politică relevantă, tot așa cum credeam că fiind membru de numai câteva luni nici măcar nu se va discuta despre numele meu în legătură cu o eventuală candidatură pentru Consiliul local. Am rămas surprins atunci când domnul președinte Cristian Resmeriță mi-a făcut această propunere, care mă onorează. Am acceptat, cu gândul că aș putea fi o voce și mai bine auzită a tinerilor din Lupeni în administrația locală și că voi putea aduce elanul vârstei mele în echipa performantă a primarului Lucian Resmeriță. Cea mai mare provocare a noastră cred că va fi aceea de a putea aduce acea schimbare în bine a comunității noastre, care să-i mulțumească pe toți cetățenii din Lupeni”, ne-a mărturisit Daniel Emilian Stan.

În opinia acestuia, la alegerile locale din 9 iunie 2024, cetățenii municipiului Lupeni au o singură opțiune, aceea de a alege cel mai bun primar și cea mai bună echipă de consilieri: Lucian Resmeriță și echipa PSD Lupeni.