Profil de candidat pentru Consiliul local al PSD Lupeni: BUMB RAMONA

Profil de candidat pentru Consiliul local al PSD Lupeni: BUMB RAMONA

Pentru Ramona Rodica Bumb din Lupeni, absolvirea studiilor universitare de la specializarea Economia Turismului și Afacerilor de la Facultatea de Științe a Universității din Petroșani i-au adus nu doar licențierea în domeniul administrării afacerilor, ci și curajul de a porni propriul său business.

În urmă cu 12 ani de zile, când a luat această decizie, a ales să activeze în domeniul antreprenorial chiar acasă, la Lupeni. Atunci când a făcut acest pas, și-a dorit să fie un exemplu pentru tinerii din Lupeni și tot acesta a fost motivul pentru care, în anul 2016, a venit în echipa PSD Lupeni. ”Am venit în PSD Lupeni atunci când am constatat că acest partid și-a propus să asculte vocea tinerilor din comunitate și când în frunte au venit oameni tineri precum senatorul Cristian Resmeriță, la conducerea organizației și Lucian Resmeriță, în conducerea administrației locale. Le-am spus și lor că oamenii din Lupeni nu au nevoie de un oraș-muzeu, ci de unul pe care să-l poată considera, din toate punctele de vedere, acasă. Iar tânărul nostru primar, Lucian Resmeriță, exact asta a început să facă. Orașul s-a schimbat radical în ultimii ani și noi,
echipa PSD Lupeni, vom căuta să-l sprijinim pe primarul Lucian Resmeriță pentru a continua aceste schimbări astfel încât, în scurt timp, acest oraș să redevină acasă pentru noi toți”
, spune Ramona Bumb.

La fel ca și primarul social-democrat al Lupeniului, Ramona Bumb a decis să se implice în viața publică, fiind convinsă că acest lucru este de datoria sa. ”Nu-mi place să stau pe margine și să-mi dau doar cu părerea. Îmi place să mă implic și vreau să mă implic în viața comunității din care fac parte, în viața oamenilor din Lupeni. Atunci, în 2016, voiam să fiu alături de primarul Cristian Resmeriță deoarece simțeam că orașul are nevoie de oameni tineri, cu idei îndrăznețe, adaptat vremurilor pe care le trăim. Nu m-am înșelat ! Așa cum nu m-am înșelat nici când am susținut alegerea lui Lucian Resmeriță ca primar, în 2017 și în 2022. Iar acum sunt convinsă că nu mă înșel când simt că Lucian Resmeriță trebuie să câștige un nou mandat, alături de echipa sa de consilieri, în care mă bucur că se regăsesc atât de mulți oameni dispuși să dăruiască din energia lor, din experiența lor profesională,comunității”, a mai spus Ramona Bumb.

În plus, Ramona Bumb apreciază că perioada celor 4 ani din actualul său mandat de consilier local municipal la Lupeni i-au oferit atât șansa de a vedea la propriu modul în care proiectele de dezvoltare propuse și realizate de primarul Lucian Resmeriță se succed într-un ritm alert, așa cum în puține orașe din România se mai poate vedea un asemenea ritm, cât mai ales bucuria de a susține prin votul său și, prin acesta, al susținătorilor săi, proiectele care aduc Lupeniul într-un prezent tot mai frumos.