Importanți lideri politici ai PSD vin la Lupeni, pentru susținerea candidaților social-democrați în alegerile locale din Valea Jiului

Importanți lideri politici ai PSD vin la Lupeni, pentru susținerea candidaților social-democrați în alegerile locale din Valea Jiului

Municipiul Lupeni devine pol de interes politic pentru unii dintre cei mai importabți lideri politici ai PSD din România. Potrivit președintelui Organizației municipale a PSD Lupeni, senatorul Cristian Resmeriță, la sediul din Lupeni al acestei formațiuni politice vor fi prezenți marți, 4 iunie  2024, de la ora 14,00 vicepremierul Marian Neacșu și europarlamentarul Mihai Tudose (fost prim ministru al Guvernului, acesta din urmă fiind și cap de listă al PSD pentru candidații în alegerile europarlamentare de la 9 iunie 2024.

Cei doi lideri politici social-democrați vin în Valea Jiului pentru a-i susține pe candidații PSD pentru funcțiile de primar în localitățile regiunii, precum și pentru a-i susține pe Laurențiu Nistor și echipa de consileiri județeni ai PSD, dar și pentru promovarea candidaților social-democrați pentru Parlamentul European. Aceștia vor avea și o întâlnire la sediul Complexului Energetic Valea Jiului cu reprezentanții Sindicatului Muntele, pentru a vedea situația în care se află complexul. În cursul acestei dimineți, Marian Neacșu și Mihai Tudose vor participa și la prezentarea primei turbine de la noua centrală electrică de la Mintia, construită de Mass Global Energy Rom SRL, parte a companiei Mass Group Holding, în locul fostei termocentrale.

”Guvernul României și Primul Ministru Marcel Ciolacu au făcut tot ceea ce era omenește posibil pentru  Complexul Energetic Valea Jiului. S-a format noul complex, s-au acordat ajutoare de stat, în momentul de față fiind toate condițiile necesare pentru ca locurile de muncă să fie păstrate”, a declarat vicepremierul Marian Neacșu.

După întâlnirea de la  Complexul Energetic Valea Jiului, cei doi demnitari au programată o întâlnire cu electoratul din Valea Jiului la sediul PSD Lupeni, unde vor ajunge în jurul orei 14.00.

Primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță invită toți cetățenii care doresc să-i întâlncească ce cei doi importanți lideri social-democrați să participe la această întrevedere. ”Invit toți cetățenii municipiului Lupeni, marți, orele 14,00 la sediul PSD Lupeni, pentru o întâlnire foarte importantă cu vicepremierul Marian Neacșu și europarlamentarul Mihai Tudose, ei vin aici în Valea Jiului, să ne susțină cum au mai făcut-o de mai multe ori. Mă bucură foarte mult interesul manifestat de liderii PSD pentru Valea Jiului”, a declarat Lucian Resmeriță, candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Lupeni.

Cei doi lideri social-democrați vor fi însoțiți în vizita lor la Lupeni și Petroșani de ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șansă, Natalia Elena Intotero precum și de președintele Consiliului județean Hunedoara, Laurențiu Nistor.

Comandat de PSD Organizația județeană Hunedoara – Cod AEP mandatar financiar 21240002
Executat de Exclusiv Media Group