Chiar și înfrântă în returul cu PAKSI, Corvinul merge mai departe în Europa

Chiar și înfrântă în returul cu PAKSI, Corvinul merge mai departe în Europa

Vicecampioana Ungariei la fotbal, PAKSI FC și-a spălat rușinea înfrângerii pe teren propriu cu „echipa minune a fotbalului european”, Corvinul Hunedoara, învingând aseară la Sibiu, echipa hunedoreană cu scorul de 2-0, grație unor goluri marcate în mintele 79 și 90 din manșa a doua a întâlnirii din primul tur preliminat al Europa League.

Chiar și înfrântă de PAKSI, Corvinul Hunedoara s-a calificat pentru turul II al competiției europene, grație rezultatului excelent din prima manșă, în care i-a înfrânt pe fotbaliștii maghiari cu scorul de 4-0, rezultat după care calificarea elevilor lui Florin Maxim era oarecum jucată de hunedoreni.

A fost, totuși, sărbătoare în tribunele stadionului din Sibiu, pentru că și înfrângerile se sărbătoresc atunci când aduc calificări, iar suporterii Corvinului au simțit nevoia să le acorde acest motiv de sărbătoare fotbaliștilor de la echipa de suflet a hunedorenilor, în ciuda rezultatului din meciul de aseară.

În cel de-al doilea tur de calificare pentru grupele Europa League, Corvinul va întâlni FC Rijeka, vicecampioana Croației, primul meci cu aceștia urmând să se joacă joi, 1 august 2024, tot la Sibiu.

Hai, Corvinul!