Debut cu dreptul pentru Minerul Lupeni în noul sezon fotbalistic

Debut cu dreptul pentru Minerul Lupeni în noul sezon fotbalistic

Campioana județeană en titre și deținătoarea trofeului regional al Cupei României la fotbal, Minerul Lupeni a debutat cu dreptul miercuri, 10 iulie 2024, în noul sezon fotbalistic, asigurându-și o victorie categorică  în primul meci contând pentru etapa regională a Cupei României.

Echipa-fanion a municipiului Lupeni a învins cu 4-0 echipa Jiul Rovinari, prin golurile înscriese de Bănceanu (în minutele 11 și 23), respectiv de Eshun (în minutele 13 și 29).

Pentru acest prim meci din noul sezon fotbalistic, antrenorul echipei Minerul Lupeni a trimis în teren următorii jucători: 1 Raț(p), 15 Doboș, 3 Ciocîrlan(c), 20 Matei, 4 Arcusi, 11 Mazilu, 6 Bănceanu, 5 Creciunesc, 10 Mandreci, 17 Eshun și 13 Baidoo. În partida cu Jiul Rovinari au mai jucat: 14 Ciucurescu, 8 Rosian, 18 Prem, 16 Iepure, 19 Harangozo.

”Lupii din Lupeni”, frumoasa galerie a echipei de fotbal Minerul Lupeni condusă de Emil Părău, dar și toți suporterii prezenți în număr mare la stadion s-au bucurat de acest debut promițător pentru echipa de fotbal a municipiului Lupeni care și-a stabilit drept obiective pentru noul sezon competițional câștigarea etapei regionale a Cupei României și câștigarea campionatului. Mai mult, Minerul Lupeni speră încă la o promovare în Liga a III-a, chiar dacă au pierdut meciul de baraj disputat cu Viitorul Arad în acest scop, oficialii clubului înaintând o adresă către Federația Română de Fotbal în care-și exprimă dorința și disponibilitatea de a juca în Liga a III-a, acolo unde pot ajunge dacă vreo altă echipă deja prezentă în acest eșalon nu se va înscrie în noul sezon competițional 2024-2025.

Prezent la stadion la meciul de debut al echipei Minerul Lupeni, primarul Lucian Resmeriță a apreciat evoluția sportivilor de la clubul-fanion al localității, iar declarația sa de presă pe marginea acestui prim meci din noul sezon fotbalistic de la Lupeni s-a rezumat la un citat din repertoriul frumoasei galerii de suporteri: „Avem echipă, avem valoare, Lupeniul este cel mai tare!”, a spus primarul Lucian Resmeriță.

În următorul meci din grupă, contând pentru faza regională a Cupei României la fotbal, Minerul Lupeni va întâlnit sâmbătă, 13 iulie 2024, în deplasare, Din grupă mai face parte și câștigătoarea Cupei României din județul Mehedinți, Minerul Lupeni întâlnind-o sâmbătă, 13 iulie 2024, în deplasare, la Tr. Severin, echipa Viitorul Severin, câștigătoarea Cupei României din județul Mehedinți.

Succes, Minerul Lupeni!