Minerul Lupeni și-a câștigat dreptul de a juca în finala etapei regionale a Cupei României la fotbal

Minerul Lupeni și-a câștigat dreptul de a juca în finala etapei regionale a Cupei României la fotbal

Echipa-fanion a fotbalului din municipiul Lupeni, Minerul a debutat spectaculos în noul sezon competițional, cu două victorii categorice prin care și-a asigurat calificarea în finala etapei regionale a Cupei României la fotbal.

Astfel, după victoria categorică obtinută sâmbătă 13 iulie 2024, în deplasare, la ACS Viitorul Severin, echipă pe care au întrecut-o cu 4-2 pe stadionul din Drobeta Tr. Severin, MINERUL LUPENI va juca sâmbăta viitoare, pe teren propriu, Finala Etapei Regionale a Cupei României Betano în compania formației CS Păulișana Păuliș (din județul Argeș).

Golurile echipei din Lupeni au fost marcate de Eshun (care a reușit „tripla”) în minutele: 38, 78 și 88), respectiv de Bogdan Matei, în minutul 66. În partida cu ACS Viitorul Severin, Dan Voicu, antrenorul echipei din Valea Jiului a trimis în teren echipa formată din: Raț – Doboș, Matei, Arcusi, Mazilu, Prem, Bănceanu, Creciunesc, Mandreci(Cpt), Eshun, Baidoo. Au mai intrrat pe teren: Iepure, Roșian și Harangazo.

Succesul echipei de fotbal Minerul Lupeni a fost salutat de suporterii echipei, încântați de evoluția excelentă a echipei în debutul noului sezon competițional, iar primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță a transmis la rândul său, felicitări jucătorilor, antrenorilor și suporterilor pentru acest nou succes sportiv.

Felicitări!