Directorul general al Complexului Energetic Valea Jiului, Eusebiu Durbaca și-a depus demisia

Directorul general al Complexului Energetic Valea Jiului, Eusebiu Durbaca și-a depus demisia

Complexul Energetic Valea Jiului are începând de astăzi, 31 iulie 2024, un nou director general, după ce ing. Eursebiu Durbaca și-a depus demisia din această calitate. Noul director general este Adrian Drăghina, până în prezent director al Sucursalei Electrocentrale Paroșeni, care va asigura interimatul funcției de conducere a Complexului Energetic Valea Jiului.

Astăzi, în cadrul ședinței Consiliului de Administrație al Complexului Energetic Valea Jiului,
Eusebiu Durbaca, directorul general al Societății, și-a depus mandatul, iar Consiliul de Administrație al CEVJ a luat act de demisia acestuia din funcția de Director general.

„Am luat această decizie după o perioadă de reflecție atentă și analiză a direcției mele profesionale și a priorităților personale. În ciuda speculațiilor care țin să asocieze lipsa vizibilității mele ca fiind generată de ultimele evenimente din cadrul CEVJ, vă asigur că motivul retragerii mele este datorat problemelor de sănătate cu care mă confrunt și din cauza cărora am fost supus, pe 7 iulie a.c., unei intervenții chirurgicale de bypass femuro-tibial, complicații post-operatorii făcând necesară internarea mea. Restabilirea sănătății mele a devenit prioritatea numărul unu, urmând ca, ulterior, să mă concentrez pe clarificarea aspectelor legate de activitatea profesională. Am convingerea că echipa managerială a Complexului Energetic Valea Jiului va lua cele mai bune decizii pentru viitorul  Societății” a declarat Eusebiu DURBACA.

Consiliul de Administrație al CEVJ l-a desemnat pe Adrian Drăghina, director al Sucursalei Electrocentrale Paroșeni, pentru a asigura interimatul conducerii executive, până la organizarea unei noi selecții pentru ocuparea funcției de Director general.

„Am acceptat responsabilitatea preluării interimatului conducerii executive cu convingerea că perioada următoare este foarte importantă pentru asigurarea condițiilor optime de desfășurarea activității într-un climat de încredere și profesionalism. Intenția mea este de a aduce schimbări pozitive atât în ceea ce privesc aspectele legate de producție, cât și cele legate de relația cu actualii și viitorii colegi. Vreau să vă asigur că viitoarele angajări vor fi făcute cu obiectivitate și accent pe competență și profesionalism. Pentru mine, nu este doar o provocare ci un obiectiv ca împreună să arătăm că suntem oameni implicați și dedicați meseriei noastre”, a declarat domnul Drăghina, după numirea sa ca director general interimar al Complexului Energetic Valea Jiului.