Liberalul hunedorean Vetuța Stănescu, secretar de stat la Ministerul Dezvoltării

Home Politică Liberalul hunedorean Vetuța Stănescu, secretar de stat la Ministerul Dezvoltării

Vicepreședinte al Organizației județene Hunedoara a PNL, ec. Vetuța Stănescu urmează să preia funcția de secretar de stat la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației condus de Ion Ștefan, în urma unei decizii luate de Guvernul României.

Absolventă a Facultății de Mecanică a Universității Tehnice din Timișoara (în 1995) dar și a Facultății de Științe a Universității din Petroșani (în 2007), Vetuța Stănescu a ocupat mai multe funcții de conducere, în cadrul Casei Județene de Asigurări de Sănătate și Spitalului Județean de Urgență din Deva, iar din decembrie 2019 este director al Casei de Asigurări pentru Sănătate din județul Hunedoara.

Este unul dintre veteranii mișcării liberale din județul Hunedoara, deținând funcția de vicepreședinte al Organizației județene a PNL Hunedoara. În perioada 2015-2016 a ocupat funcția de vicepreședinte al Consiliului județean Hunedoara, iar în anul 2016 a fost aleasă în calitate de membru al forului legislativ al administrației județene, calitate din care a demisionat la finalul anului trecut.