Profil de candidat al PSD Lupeni pentru Consiliul local: ADRIAN RAREȘ SUBA

Home Politică Profil de candidat al PSD Lupeni pentru Consiliul local: ADRIAN RAREȘ SUBA
Profil de candidat al PSD Lupeni pentru Consiliul local: ADRIAN RAREȘ SUBA

Este absolut evident faptul că o nouă generație de tineri politicieni se manifestă activ în cadrul puternicei echipe politice a PSD Lupeni, în ajunul noii competiții electorale locale care va avea loc peste doar câteva zile. Așa cum la fel de evident și este și faptul că, pentru o parte dintre acești tineri, prezența în echipa social-democraților din Lupeni este o continuare a unei tradiții politice ”moștenite” din tată-n fiu.

Unul dintre tinerii din actuala echipă propusă de PSD Lupeni pentru Consiliul local care confirmă acest lucru este și ADRIAN RAREȘ SUBA. Acesta este nepot al regretatului politician local Mircea Suba, unul dintre fondatorii mișcării politice a social-democraților din municipiul Lupeni. Nu doar acest lucru îl recomandă însă pe Adrian Rareș Suba pentru această onorantă demnitate publică ci însăși cariera sa profesională și politică. La 32 de ani, acesta este licențiat al Universității din Petroșani, unde a dobândit atât calitatea de inginer de transport și inginer software dar și pe cea de specialist în Managementul Afacerilor. Cu aceste calificative educaționale, Adrian Rareș Suba și-a propus să-și deschidă propria sa afacere, în dorința de a valorifica cunoștințele acumulate dar și de a demonstra că acasă, la Lupeni, pot exista oportunități pentru tinerii curajoși care vor să-și facă un rost și să-și clădească o carieră. De altfel, cu aceleași gânduri s-a implicat și în viața politică locală, în urmă cu 6 ani și a făcut acest lucru în echipa PSD, pornind desigur de la capitalul de încredere pe care bunicul său i l-a transmis față de această formațiune politică.

Între timp, Adrian Rareș Suba, la fel ca majoritatea cetățenilor din municipiul Lupeni s-a convins de faptul că PSD are nu doar o moștenire politică valoroasă și o echipă puternică în municipiul Lupeni, ci are și oameni care vor, știu și pot schimba în bine destinul acestui oraș și viața locuitorilor. ”Primarul nostru, Lucian Resmeriță a demonstrat deja că Lupeniul se poate transforma în acel oraș pe care ni-l dorim cu toții. Și a venit cu un proiect ambițios în acest sens, dar și cu o viziune și o echipă nouă, în bună parte cu oameni tineri. Este hotărât și determinat să schimbe Lupeniul și noi, cei care am înțeles deja că acest lucru este posibil, îi suntem alături. Iar alături de noi sunt și cei mai mulți dintre cetățeni care au văzut că, în acest mandat, s-a făcut mai mult chiar decât s-a promis și au încredere că această nouă generație de oameni implicați în politică și administrație, pe care PSD Lupeni o aduce acum în fața electoratului, are întreaga determinare de a continua în același ritm dezvoltarea comunității noastre. Faptul că și eu mă număr printre aceștia, este pentru mine o deosebită onoare”, spune Adrian Rareș Suba.

În opinia acestuia, grație proiectelor pe care primarul Lucian Resmeriță deja le-a pregătit și le-a înaintat organismelor de finanțare naționale și europene, este deja o certitudine că investițiile publice vor fi multe, diverse și importante în următorul mandat, un mandat în care PSD, primarul Lucian Resmeriță și echipa de consilieri locali își vor pune pentru mulți ani de-acum înainte, amprenta pe noua imagine a municipiului Lupeni și pe noua identitate economică și socială a localității.

Comandat de PSD – Partidul Social Democrat Organizaţia Judeţeană Hunedoara
CUI 21200019