Cristian Merișanu îndeplinește dorința vulcănenilor de a avea un primar tânăr

Home Politică Cristian Merișanu îndeplinește dorința vulcănenilor de a avea un primar tânăr
Cristian Merișanu îndeplinește dorința vulcănenilor de a avea un primar tânăr

Noul primar al municipiului Vulcan este Cristian Merișanu (Pro-România). Acesta a câștigat competiția electorală de la Vulcan, de departe cea mai strânsă din toată Valea Jiului, la doar câteva zeci de voturi distanță de ceilalți doi candidați aflați ”în cărți”: Pompiliu Barbu (PSD) și Dan Marinescu (USR).

Fost viceprimar în actualul mandat, Merișanu acesta a renunțat în primăvară la funcția deținută în administrația locală de la Vulcan și a demisionat din PSD, după ce primarul Gheorghe Ile a fost desemnat de această formațiune politică drept candidat pentru un nou mandat. Merișanu, alături de cea mai mare parte a tinerilor social-democrați din Vulcan au ales să meargă însă înainte, tot pe partea stângă a eșichierului politic românesc, în echipa Pro România. Deși cotat, înaintea alegerilor, doar cu a treia șansă, Merișanu a reușit să dea peste cap toate sondajele și să obțină voturile care i-au adus, în cele din urmă, dreptul de a conduce, pentru următorii 4 ani, municipiul Vulcan în calitate de primar.

”Eu vreau doar să vă mulțumesc în numele meu și al echipei mele tuturor cetățenilor din Vulcan. Pentru că, și în ultima lună, una de campanie electorală, ne-au tratat ca pe niște oameni, nu ca pe niște candidați. Exact acest parteneriat ni-l dorim și de acum înainte. Dumnezeu să ne ajute, să ne dea sănătate și putere să mergem mai departe! Mulțumim, Vulcan! Rămânem OAMENI”, a declarat Cristian Merișanu, noul primar al municipiului Vulcan.
Cristian Merișanu consemnază, prin victoria sa în aceste alegeri, și cel mai bun rezultat obținut de Pro-România în județul Hunedoara. Misiunea lui Cristian Merișanu în fruntea administrației locale de la Vulcan nu va fi însă una ușoară, având în vedere că, potrivit aceluiași vot al cetățenilor din municipiul Vulcan, structura viitorului Consiliu local va fi una diversă, cu consilieri atât din Pro România și PSD, dar și cu reprezentanți ai dreptei politice.