Alegeri generale în filiala USR Municipiul Vulcan

Home Politică Alegeri generale în filiala USR Municipiul Vulcan
Alegeri generale în filiala USR Municipiul Vulcan

În țară, organizațiile politice ale USR-PLUS organizează alegeri pentru desemnarea noilor lideri politici locali, după ce formațiunile politice USR și PLUS au fuzionat. În acest context, duminică, 20.06.2021, au avut loc primele alegeri generale locale după fuziunea dintre USR si PLUS și în municipiul Vulcan. În urma votului, membrii USR PLUS au decis noua structură de conducere a filialei locale din municipiul Vulcan pentru următorii 2 ani.

Aceasta va fi condusă de consilierul local Liviu Tătaru, în calitate de președinte, el fiind secondat de Daniel Calimandruc, Loriana Farkas și Dan Marinescu, în calitate de vicepreședinți. Din noul Birou Local mai fac parte: Vasilică Ghirău Vasilică, Ionuț Lucian, Daniela Pătrașcu, și Raul Rimboi. De asemenea în echipa de conducere a USR-PLUS Vulcan sunt prezenți și membrii Comisiei de arbitraj formată din Andrei Grigoraș și Mihaela Marin.

Tot în cadrul Conferinței locale de duminică, 20 iunie, Adunarea Generală al USR-PLUS Vulcan i-a ales pe delegații care vor participa la Conferința Județeană din 26 iunie în care va fi aleasă noua structură de conducere județeană a USR.