Programul festivităților de deschidere a anului școlar în municipiul Lupeni

Home Educație Programul festivităților de deschidere a anului școlar în municipiul Lupeni
Programul festivităților de deschidere a anului școlar în municipiul Lupeni

Primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță a avut în aceste zile o întrevedere cu toți directorii unităților de învățământ de pe raza localității, împreună cu care a analizat modul în care grădinițele, școlile și liceele din municipiul Lupeni sunt pregătite pentru noul an școlar 2021-2022 care începe săptămâna viitoare.

Din discuții a rezultat faptul că, din toate punctele de vedere, sunt asigurate condițiile necesare pentru ca elevii să înceapă noul an școlar, în condiții depline de siguranță, cu prezența fizică în sălile de clasă. ”Avem totul pregătit în mod corespunzător la fiecare din unitățile de învățământ din municipiul Lupeni, astfel încât noul an școlar să înceapă sub cele mai bune auspicii. le mulțumesc directorilor din rețeaua de învățământ a municipiului nostru, cadrelor didactice și auxiliare pentru modul responsabil în care au pregătit unitățile școlare pentru reîntâlnirea cu elevii. Tuturor, le doresc de pe acum un an școlar cu succes și-i asigur de faptul că administrația publică locală și eu personal suntem mereu aproape de elevi, de profesori, de părinți”, a declarat Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.

De asemenea, a fost stabilit și un program de desfășurare a festivităților de deschidere a noului an școlar, care se va derula după cum urmează:

* Grădinița ”Lumea Copiilor”, Aleea Narciselor – ora 08.00-08.30

* Grădinița Școala Gimnazială nr.1, str. Parângului – ora 08.30

* Școala Gimnazială nr. 3 – ora 09.00

* Liceul Teoretic ”Mircea Eliade” – ora 09.30

* Școala Gimnazială nr. 2 – ora 10.00

* Grădinița ”Lumea Copiilor”, str. Tineretului – ora 10.00

* Grădinița ”Lumea Copiilor”, str. Bărbăteni – ora 10.15

* Școala Gimnazială nr.1 – ora 10.30

* Grădinița ”Lumea Copiilor”, Aleea Liliacului – ora 11.00

* Liceul Tehnologic – ora 11.30