Petrilelenii Daniel Tavoc și Darius Branda în grupul de aur al României la Campionatele Europene de Gimnastică Aerobica din Italia

Home Stiri la zi Petrilelenii Daniel Tavoc și Darius Branda în grupul de aur al României la Campionatele Europene de Gimnastică Aerobica din Italia
Petrilelenii Daniel Tavoc și Darius Branda în grupul de aur al României la Campionatele Europene de Gimnastică Aerobica din Italia

Bilanț remarcabil pentru România la Campionatele Europene de Gimnastică Aerobică de la Pesaro. Delegația României se întoarce acasă cu 11 medalii: 2 de aur, 5 de argint și 4 de bronz:

– 5 medalii la seniori: aur la grup, argint la echipe și trio, bronz la individual feminin și aerobic dance.

– 6 medalii la juniori: aur la aerobic dance, argint la echipe, grup, trio, bronz la perechi și trio.

România a avut 23 de sportivi în lotul pentru Campionatele Europene.

Din lotul de seniori au făcut parte: Alin Mihai Popa, Gabriel Bocșer, David Gavrilovici, Daniel Țavoc, Teodora Mădălina Cucu, Mihaela Sarmiza Niculescu, Alina Radu, Sandra Cristina Dincă, Steliana Nicoleta Stoenescu, Flavia Sebastiana Sentea, Andreea Selena Șotângă, Maria Bianca Becze și Roberta Ecaterina Pleșa.

Din lotul de juniori au făcut parte: Daria Mihaiu, Claudia Gheorghe, Claudia Ristea, Larisa Suiu, Mirela Frîncu, Darius Branda, Mădălin Boldea, Leonard Manta, Vlăduț Popa și Vlad Siminea.

Ei au fost însoțiți de antrenoarele Mădălina Ciovee, Laura Cristache și Cristiana Spînu, de arbitrele Alina Drăgan, Cristina Dulgheroiu și Ramona Haidu, șef de delegație fiind Marcela Fumea.

Reamintim că, în luna mai, la Campionatele Mondiale, gimnaştii români au câştigat 3 medalii: aur la grup, argint la echipe şi bronz la trio.

Primarul Vasile Jurca transmite felicitări tuturor pentru aceste minunate performanțe, în mod special petrilenilor Daniel Tavoc și Darius Branda și mult succes în cariera lor sportivă!

Foto: Ministerul Tineretului și Sportului