Spectacol artistic pentru toți dascălii din Lupeni, cu ocazia Zilei Internaționale a Educației

Home Administrație Spectacol artistic pentru toți dascălii din Lupeni, cu ocazia Zilei Internaționale a Educației
Spectacol artistic pentru toți dascălii din Lupeni, cu ocazia Zilei Internaționale a Educației

Cu prilejul Zilei Internaționale a Educației, sărbătorită la început de octombrie în toată lumea, Primăria și Consiliul local al municipiului Lupeni oferă drept cadou aniversar tuturor cadrelor didactice din învățământul lupenean un spectacol artistic de calitate.

Astfel, profesorii de la toate școlile, grădinițele și liceele din municipiul Lupeni sunt invitați duminică, 3 octombrie 2021, ora 17,00 la Palatul Cultural ”Minerul” din municipiul Lupeni. Aici, la inițiativa primarului Lucian Resmeriță, Primăria și Consiliul local al municipiului Lupeni au pregătit pentru aceștia un spectacol artistic de excepție. În cadrul acestui spectacol vor concerta la Lupeni îndrăgiții artiști Paula Seling și Zoltan Butuc.

„Ziua Educației este o zi deosebit de prețioasă pentru noi toți, cei care suntem convinși de faptul că  dacă avem o şcoală bună, vom avea şi un viitor pe măsură. Cu acest prilej, vreau să le  mulţumesc tuturor dascălilor din municipiul Lupeni pentru tot ceea ce fac, pentru că pun suflet în toate activităţile pe care le desfășoară. Mă bucur și sunt onorat de faptul că, în municipiul Lupeni, avem profesori valoroși, conducători de instituții școlare valoroși și sunt convins că împreună putem face lucruri bune pentru dezvoltarea Educației și pregătirea corespunzătoare a generațiilor actuale și viitoare de elevi. Colaborarea foarte bună între administraţia locală, şcoală şi comunitate se vede inclusiv în proiectele pe care le derulăm împreună. La ceas de sărbătoare, le transmit colegilor mei profesori, atât în nume personal, cât și în numele Primăriei şi Consiliului local al municipiului Lupeni, multă sănătate, fericire, putere de muncă şi multe bucurii alături de cei dragi, și-i invit cu drag să participe la acest eveniment pe care l-am organizat special pentru dânșii”, a declarat Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.

Participarea publicului la acest eveniment artistic este permisă exclusiv pe bază de invitație, acestea urmând a fi distribuite la unitățile de învățământ din Municipiul Lupeni. Evenimentul este organizat cu respectarea legislatiei în vigoare privind combaterea răspândirii virusului COVID-19.