Bunicii din familiile ”de aur” și ”de diamant”, onorați de Ziua Vârstnicilor, la Petroșani

Home Stiri la zi Bunicii din familiile ”de aur” și ”de diamant”, onorați de Ziua Vârstnicilor, la Petroșani
Bunicii din familiile ”de aur” și ”de diamant”, onorați de Ziua Vârstnicilor, la Petroșani

A devenit deja o apreciabilă constantă a activităților derulate de autoritățile publice locale din municipiul Petroșani sărbătorirea, cu ocazia Zilei Internaționale a Vârstnicilor, a acelor familii care au adunat în buchetul vieții, o jumătate de secol sau chiar mai mult de atât, de conviețuire în familie.

Pentru longevitatea și fidelitatea vieții lor de familie, familiile Ambrozie și Katalin Benea, Nicolae și Maria Marcău, Ion și Virginia Predoi, Vasile și Maria Ungureanu (care au împlinit 60 de ani de căsnicie), respectiv familiile Valentin și Ileana Ana Armean, Imre și Margareta Bakos, Ioan și Olivia Barbu, Dumitru și Olga Bârlida-Mucenic, Virgil și Ana Buta, Dorel și Marina Ciurea, Gheorghe și Marina Donea, Ștefan și Mărioara Ghiura, Iosif și Magdalena Mihuț, Francisc și Iuliana Nemeș, Emanoil și Florența Nițulescu, Ionel și Susana Olariu, Carol și Aurora Aranca Schneider, Alexandru Benone și Valeria Tăzlăoanu, Mihai și Maria Tăzlăuanu, Ilie și Viorica Titianu, Simon Petru și Olga Trifan, Viorel-Dorel și Ana-Silvia Vladislav (care-și aniversează ”nunta de aur” a celor 50 de ani de viață în familie) au fost răsplătiți vineri, 1 octombrie 2021, cu cadouri din partea Primăriei și Consiliului local al municipiului Petroșani.

”Pentru noi, pentru administrația publică locală, a devenit o tradiție să îi cinstim pe toţi concetăţenii noştri ajunşi la vârsta înţelepciunii, fiindu-le recunoscători pentru tot ce au construit pentru noi. Acești oameni, părinții și bunicii noștri, sunt un model pentru noi toți, fiind cei care au contribuit la realizarea unei fundații solide a societății noastre. Sunt cei care au clădit România în care trăim astăzi și mă bucur de fiecare dată de reîntâlnirea cu aceștia. 1 octombrie este o zi specială nu doar pentru seniorii noştri, ci pentru noi toţi, cei care trebuie să le arătăm respectul şi preţuirea pentru toate eforturile şi realizările lor, ale celor care ne-au dat viaţă, ne-au înseninat copilăria și ne-au luminat drumul spre ceea ce suntem astăzi. La mulţi ani, doamnelor și domnilor! Să aveți parte de multă sănătate şi fericire, alături de cei dragi!”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.