Peste 2000 de ”Like-uri” pentru fotografia câștigătoare a concursului ”Toamna la Sarmizegetusa

Home Reportaj Peste 2000 de ”Like-uri” pentru fotografia câștigătoare a concursului ”Toamna la Sarmizegetusa
Peste 2000 de ”Like-uri” pentru fotografia câștigătoare a concursului ”Toamna la Sarmizegetusa

Concursul de fotografie „Toamna la Sarmizegetusa Regia”, organizat de Direcția Generală pentru Administrare Monument și Promovare a Turismului din cadrul Consiliului județean Hunedoara, în luna octombrie, și-a desemnat câștigătorul. Acesta este Amalia Livinschi.

Tânăra, care a trimis o fotografie optimistă, un ”autoportret” realizat în cadrul de toamnă al sanctuarului central din cetatea dacică de la Sarmizegetusa Regia a întrunit cele mai multe aprecieri din partea oamenilor. Fotografia, publicată pe pagina de facebook ”Enjoy Hunedoara”, administrată de DGAMPT Hunedoara în vederea promovării obiectivelor turistice din județul Hunedoara, a întrunit nu mai puțin de 2223 de aprecieri.

Astfel, tableta Galaxy Tab A7, Octa-Core, 10.4″, în valoare de 999 lei revine participantei Amalia Livinschi.

Câteva sute de participanți s-au înscris în concursul ”Toamna la Sarmizegetusa”, primul de acest fel organizat de Direcția Generală pentru Administrare Monument și Promovare a Turismului Hunedoara, fotografiile înfățișând frumoase peisaje de toamnă ale sitului dacic din Munții Orăștiei.

”Felicitări câștigătoarei acestui concurs. Mulțumim tuturor participanților care au vizitat Sarmizegetusa Regia și au surprins frumusețea sitului arheologic în culorile toamnei!”, a declarat Radu Barb, directorul DGAMPT Hunedoara.