Shopping City Deva dă startul campaniei de reduceri de Black Friday

Home Economie Shopping City Deva dă startul campaniei de reduceri de Black Friday
Shopping City Deva dă startul campaniei de reduceri de Black Friday

Shopping City Deva anunță startul campaniei de Black Friday, cel mai mare eveniment de reduceri, cu oferte speciale și reduceri de prețuri în magazinele preferate, dar și premii și extra beneficii garantate pentru clienții care își instalează aplicația SPOT.

Sub conceptul „Ți s-a pus SPOT-ul pe Black Friday”, campania se va desfășura de vineri, 12 noiembrie, până duminică, 28 noiembrie. Pe lângă reducerile importante din magazinele partenere, utilizatorii aplicației SPOT beneficiază de 10% discount la achiziția de gift vouchere și 50% extra puncte în aplicație, în perioada 12 – 14 noiembrie. Pe baza bonurilor de cumpărături scanate în aplicație, clienții vor intra automat în tragerea la sorți pentru un Iphone 13 Midnight, în perioada 12 – 28 noiembrie. 

Care sunt extra beneficiile pentru toți utilizatorii SPOT? 

Utilizatorii aplicației SPOT au ocazia să profite de această perioadă de reduceri din magazine și să acceseze extra beneficii și premii:

  • Pentru a face cadouri celor dragi de sărbători, aceștia vor putea achiziționa gift vouchere cu o reducere specială de 10%, în perioada 12 – 14 noiembrie.
  • Fiecare bon de cumpărături scanat le va aduce utilizatorilor cu 50% mai multe puncte în aplicație, puncte care pot fi utilizate pentru diverse servicii sau recompense, în perioada 12-14 noiembrie.
  • La finalul campaniei, toți cei care au scanat un bon în aplicație în perioada Black Friday intră automat în tombola pentru un Iphone 13 Midnight (perioada tombolei 12 – 28 noiembrie).

Reduceri de Black Friday în Shopping City Deva

Fie că au deja pe lista de dorințe un produs anume pe care nu au avut timp să îl achiziționeze, își doresc să se răsfețe cu unul la care visează de multă vreme, sau pur și simplu vor să vină în magazin să probeze, de Black Friday clienții vor descoperi reduceri pentru toate gusturile – de la branduri de fashion, încălțăminte, active wear, bijuterii & accesorii, până la tehnologie & gadgets, electrocasnice, decorațiuni interioare, librării, branduri și, optică medicală și skincare.

Ce este aplicația SPOT și cum se instalează? 

Experiența de shopping de Black Friday este completă doar cu SPOT, aplicația de recompensare a clienților loiali din Shopping City Deva. Aplicația este gratuită și poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

 După descărcarea SPOT, utilizatorii trebuie să își creeze un cont și să se autentifice în aplicație. Fiecare sesiune de cumpărături le va aduce utilizatorilor puncte de loialitate cu ajutorul cărora aceștia vor avea acces la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în programul de fidelizare My Spot.

Pentru a obține punctele de loialitate, aceștia trebuie doar să scaneze bonul aferent fiecărei sesiuni de cumpărături. Utilizatorii SPOT pot folosi aplicația și pentru alte 13 centre comerciale din portofoliul NEPI Rockcastle din țară. Centrele comerciale din grupul NEPI Rockcastle care fac parte din  aplicație sunt: Mega Mall, Promenada Mall, Shopping City Sibiu, Promenada Sibiu, Shopping City Timișoara, City Park Mall Constanta, Brăila Mall, Shopping City Galați, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva, Shopping City Piatra Neamț, Shopping City Satu Mare, Shopping City Târgu Mureș, Ploiesti Shopping City.

Clienții au opțiunea de a selecta în aplicație mall-ul favorit pe care îl vizitează în mod frecvent, dar și posibilitatea de a folosi beneficiile acumulate în oricare alt centru comercial NEPI Rockcastle.