Lupeniul se pregătește de ”schimbarea la față” în întâmpinarea sărbătorilor de iarnă

Home Administrație Lupeniul se pregătește de ”schimbarea la față” în întâmpinarea sărbătorilor de iarnă
Lupeniul se pregătește de ”schimbarea la față” în întâmpinarea sărbătorilor de iarnă

Pentru că luna decembrie este foarte aproape, iar odată cu aceasta se apropie și momentul în care se va da oficial startul celor mai frumoase sărbători de peste an, autoritățile locale de la Lupeni au început deja pregătirile pentru ”schimbarea la față” a localității, astfel încât orașul să se îmbrace în culori de sărbătoare, spre bucuria cetățenilor dar și a turiștilor care vor veni aici, odată cu deschiderea unui nou sezon turistic de iarnă.

În acest scop, în aceste zile, la solicitarea Primăriei municipiului Lupeni, compania care asigură întreținerea iluminatului public (Diacom Lupeni) a început deja montarea instalațiilor de iluminat ornamental pe străzile principale și în parcurile publice din această localitate. Primarul municipiului Lupeni spune că, deși unele ornamente sunt păstrate din anii precedenți, au fost achiziționate și altele noi, astfel încât iluminatul ornamental să fie, la Lupeni, cel mai frumos din toată Valea Jiului.

”Îmi doresc ca și anul acesta, municipiul Lupeni să aibă cel mai frumos iluminat ambiental de sărbătorile de iarnă. Ne pregătim să întâmpinăm Crăciunul și Anul Nou cu bucurie. Ne dorim să fim cel mai frumos oraș împodobit din Valea Jiului  și cu toții să ne bucurăm de sărbătorile de iarnă”, a declarat primarul Lucian Resmeriță.

Cel mai probabil, iluminatul ornamental de sărbători va fi pornit în primele zile ale lunii decembrie.

Până atunci, profitând de vremea încă favorabilă unor lucrări de acest fel, pe lângă continuarea proiectelor de modernizare a infrastructurii publice locale, în aceste zile, la Lupeni, au avut loc și o serie de lucrări care au vizat plantarea unor frumoși arbuști ornamentali, care vor ”orna” zona verde din vechiul centru al municipiului Lupeni, respectiv cea din fața Palatului Cultural Minerul și a sediului Primăriei municipiului Lupeni.