Diplome de recunoștință pentru medicii hunedoreni

Home Stiri la zi Diplome de recunoștință pentru medicii hunedoreni
Diplome de recunoștință pentru medicii hunedoreni

Managerii și directorii medicali ai spitalelor și sanatoriilor din județul Hunedoara au primit „Diplome de recunoștință” din partea autorităților administrației județene, în semn de considerație și prețuire pentru întreaga activitate desfășurată în sistemul medical hunedorean, în acest an, în condițiile epidemiologice deosebit de dificile.

Distincțiile le-au fost înmânate reprezentanților tuturor unităților medicale din județul Hunedoara de către prefectul județului, Petru Călin Marian.

De asemenea, au primit diplome conducerile Direcției de Sănătate Publică, Casei județene de Asigurări de Sănătate și Serviciului Județean de Ambulanță.

Înaintea momentului festiv de înmânare a diplomelor, au avut loc discuții referitoare la situația organizatorică și de personal din spitale, în contextul în care, pentru începutul anului viitor, specialiștii în sănătate publică anunță iminența unui nou val al pandemiei de „COVID -19”.

La întâlnirea cu medicii și directorii spitalelor au mai participat subprefectul Lorincz Szell și președintele Consiliului Județean Hunedoara, Laurențiu Nistor, care i-au felicitat, la rândul lor, pe cei prezenți pentru activitatea desfășurată împreună cu întreg personalul pentru asigurarea serviciilor medicale pentru pacienții din județul Hunedoara și pentru acțiunile de vaccinare desfășurate în cursul acestui an.