Bugetul local al municipiului Lupeni pentru anul 2022 a intrat în dezbatere publică

Home Administrație Bugetul local al municipiului Lupeni pentru anul 2022 a intrat în dezbatere publică
Bugetul local al municipiului Lupeni pentru anul 2022 a intrat în dezbatere publică

Bugetul local al municipiului Lupeni pentru noul an a intrat în dezbatere publică, după ce reprezentanții administrației locale au creionat deja principalele venituri dar, mai ales, cele mai importante cheltuieli pe care autoritățile locale din acest municipiu le estimează pentru anul 2022.

Primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță estimează că municipiul Lupeni va avea resursele necesare pentru a putea funcționa fără probleme în acest an și apreciază că Bugetul local al anului 2022 a fost construit ca fiind unul axat pe investiții. ”Avem pentru acest an un buget care ne permite să ne desfășurăm activitatea în mod corespunzător. Față de anii precedenți, am insistat însă ca noul buget să fie în așa fel construit încât să avem cei mai mulți bani de până acum alocați pentru sectorul de investiții. Am propus, pentru bugetul local al municipiului Lupeni din anul 2022 să creștem finanțarea pe investiții de la 30% la 40, poate chiar 45 la sută, pentru că avem foarte multe proiecte de dezvoltare în derulare și la fel de multe în pregătire”, a declarat primarul Lucian Resmeriță.

În perioada în care Bugetul local al municipiului Lupeni pentru anul 2022 se află în dezbatere publică, cetățenii, organizațiile neguvernamentale și toți cei interesați pot face propuneri, sugestii, recomandări pe marginea proiectului de hotărâre, care este afișat la sediul Primăriei Municipiului Lupeni. Acestea pot fi depuse la Registratura instituției sau pot fi transmise prin fax la numărul 0254/ 560515 sau în format electronic la următoarea adresă de e-mail: primaria@e-lupeni.ro. Proiectul de buget urmează să fie apos supus dezbaterii și aprobării Consiliului local al municipiului Lupeni, iar primarul Lucian Resmeriță este convins că până la jumătatea acestei luni, Primăria Lupeni va avea un buget aprobat pentru anul în curs.