S-au reluat lucrările la construcția noului bloc ANL de la Uricani

Home Administrație S-au reluat lucrările la construcția noului bloc ANL de la Uricani
S-au reluat lucrările la construcția noului bloc ANL de la Uricani

Lucrările de construcție la noul bloc ANL de la Uricani au fost reluate în aceste zile, după o scurtă pauză, iar primarul orașului Uricani a inspectat șantierul pentru a se asigura că investițiile sunt în grafic și, mai ales, că sunt realizate în condițiile de calitate prevăzute în contractul de finanțare.

Primarul Dănuț Buhăescu se declară mulțumit de evoluția acestei importante investiții care se derulează în domeniul imobiliar pe raza orașului Uricani și este de părere că, dacă nu vor apărea elemente neprevăzute, până în vara acestui an, blocul va putea fi dat în folosință.

Noul bloc ANL de pe strada Jiului din orașul Uricani va avea 9 apartamente spațioase, într-o clădire cu parte și două etaje. Spațiile locative sunt destinate în primul rând profesorilor și medicilor care-și desfășoară activitatea în orașul Uricani, dar și pentru alți salariați care-și desfășoară activitatea în sectorul public al orașului.

Lucrările de investiții pentru acest obiectiv sunt finanțate de către Agenția Națională pentru Locuințe, urmând ca la finalizare, blocul să fie administrat de Primăria orașului Uricani.