Social-democratul Ovidiu Moș a fost ales în funcția de viceprimar al municipiului Deva

Home Politică Social-democratul Ovidiu Moș a fost ales în funcția de viceprimar al municipiului Deva
Social-democratul Ovidiu Moș a fost ales în funcția de viceprimar al municipiului Deva

Municipiul Deva are, începând de vineri, 25 februarie, un nou viceprimar. Acesta este social-democratul Ovidiu Moș, care a fost ales în această calitate, după ce, prin votul majorității calificate a consilierilor locali al municipiului Deva, în ședința ordinară din 25 februarie 2022, viceprimarul Gabriel Nelu Ilieș (USR) a fost revocat din funcție.

Măsura vine ca urmare a reconfigurării majorității politice din Consiliul local Deva, după formarea la nivel național a coaliției de guvernare PNL-PSD-UDMR.

Noul viceprimar ales, social-democratul Ovidiu Moș, s-a născut în data de 20 ianuarie 1969, la Deva. A absolvit două facultăți, una de științe economice, la București, și o alta de științe juridice, la Arad și are, de asemenea, 4 specializări de master, între care unul în administrație publică și un altul în relații internaționale. Ovidiu Moș este membru al PSD (anterior PDSR) încă din anul 1997. Un an mai târziu după intrarea în partid a fost ales, pentru prima oară în calitate de consilier local al municipiului Deva (în anul 2008), iar în 2011 a ajuns viceprimar al municipiului Deva. A ocupat această funcție de trei ori.