Cei trei D pentru combaterea dăunătorilor – deratizare, dezinfecție, dezinsecție

Home Economie Cei trei D pentru combaterea dăunătorilor – deratizare, dezinfecție, dezinsecție
Cei trei D pentru combaterea dăunătorilor – deratizare, dezinfecție, dezinsecție

Există situații când apariția dăunătorilor în locuință poate provoca un mare deranj. Sănătatea, mobilierul, îmbrăcămintea, pereții și structura casei, dar și componentele electrice sau sanitare sunt printre principalele aspecte ce sunt afectate de acești musafiri nepoftiți. Soluția eficientă pentru combaterea acestora este apelarea la servicii profesionale de deratizare, dezinfecție și dezinsecție.

Metode de combatere a dăunătorilor

Atunci când dăunătorii și-au mutat adăpostul în interiorul locuinței tale, apelarea la ajutorul unei firme specializate ce oferă servicii ddd reprezintă un adevărat ajutor. Procedurile efectuate de aceste firme se desfășoară conform legii și normelor stabilite la nivel național și european.

Serviciile ddd cuprind dezinsecție, deratizare și dezinfecție. Toate acestea sunt efectuate într-un mod ireproșabil, astfel încât să fie asigurată eliminarea completă a dăunătorilor.

Prin dezinsecție, insectele dăunătoare vor fi înlăturare, prevenindu-se apariția și răspândirea lor, fapt ce poate avea consecințe nefaste asupra sănătății membrilor familiei tale.

În cazul rozătoarelor, precum șoareci și șobolani, serviciile de deratizare reprezintă cea mai bună soluție.

Dezinfecția este indispensabilă pentru combaterea infecțiilor și a bolilor transmisibile. Cu ajutorul soluțiilor potrivite, microbii și bacteriile periculoase vor fi distruse.

Beneficiile oferite de DDD – dușmanii dăunătorilor

Metodele oferite de firmele specializate DDD pentru combaterea dăunătorilor implică substanțe ecologice sau substanțe chimice, în funcție de gradul de infestare. Fiecare dintre aceste metode aduce cu sine o serie de avantaje, toate fiind în beneficiul clientului.

Metodele ecologice folosesc produse naturale ce nu conțin substanțe ce pot fi potențial dăunătoare pentru mediul înconjurător. Uneori însă, aceste metode nu reușesc să elimine toți dăunătorii și se apelează la metodele chimice.

Metodele chimice implică substanțe avizate de Ministerul Sănătății pentru profilaxia sanitar-umană și nu pun în pericol sănătatea oamenilor și a animalelor de companie. Sunt mai fiabile comparativ cu metodele naturale, sunt ușor de utilizat și acționează rapid asupra dăunătorilor.

Firmele DDD ajută la prevenirea apariției diferitelor boli transmise de rozătoare, insecte, țânțari, muște, ajutând în același timp și la evitarea distrugerii componentelor casei.

Firmele specializate în servicii DDD garantează igiena casei, a societății comerciale și a oricărei locații ce beneficiază de acest tip de servicii, prin oferirea unor soluții adaptate pentru fiecare caz în parte.