Lions Club Via Regis Petroșani, ”Din inimă pentru oameni, din inimă pentru ucraineni”

Home Stiri la zi Lions Club Via Regis Petroșani, ”Din inimă pentru oameni, din inimă pentru ucraineni”
Lions Club Via Regis Petroșani, ”Din inimă pentru oameni, din inimă pentru ucraineni”

”Din inimă pentru oameni, din inimă pentru ucraineni !” Sub acest generic, asociația Lions Club Via Regis Petroșani a demarat un proiect umanitar prin care dorește să se alăture tuturor celor care caută să ofere un sprijin din inimă refugiaților ucraineni care au ajuns, în aceste zile, în România.

În acest sens, membri acestei asociații cu o bogată agendă de activități sociabile, caritabile și cu caracter umanitar, au pornit o campanie de strângere de produse alimentare neperisabile, respectiv apă, produse de igienă personală, lapte praf și scutece pentru copii, haine curate, pături și orice alte produse de primă necesitate care le pot fi de folos familiilor de refugiați ucraineni.

Reprezentanții Lions Club Via Regis apreciază că, deși în aceste prime zile de conflict armat ajung multe ajutoare la graniță, este posibil ca această perioadă critică să se prelungească, așa încât acești oameni greu încercați vor avea nevoie în continuare de sprijinul nostru. ”Românii au dat zilele acestea dovadă de o mobilizare și o dăruire extraordinare. Lacrimile mamelor și copiilor care fug din casele lor, din țara lor sunt și ale noastre. De aceea, haideți să ne mobilizam dăruind „din inimă pentru oameni”!, se arată într-un comunicat al asociației.

Dacă doriți și dumneavoastră să vă alăturați acestui proiect umanitar, puteți aduce zilnic produse din categoriile sus-menționate, în punctele de colectare deschise la Aztek Caffe Petroșani, Magazinul 1001 Articole Petroșani și Cofetăria Lovental Petroșani, precum și la sediul Liceului Teoretic din Lupeni.

Acțiunea se va derula în perioada 28 februarie – 28 martie 2022.